Setari Cookie-uri

Castiga o excursie la concertul Rihannei din Budapesta, cu Nivea

In perioada 5 noiembrie - 20 noiembrie 2011, intra pe pagina de Facebook a NIVEA Romania, acceseaza aplicatia „Testeaza-ti prietenii” si poti castiga o excursie pentru doua persoane la concertul Rihannei de la Budapesta!

Cele 5 premii constau in cate doua bilete la concertul Rihannei, de la Budapesta din data de 8 decembrie 2011, transport cu avionul Bucuresti – Budapesta – Bucuresti, pentru 2 persoane, transfer aeroport – hotel – aeroport, cazare la hotel Cosmo Hotel Budapest, 1 noapte (8 – 9 decembrie), in camera dubla, cu mic dejun inclus si 100 euro/premiu pentru ca distractia sa fie mai mare!

Pe langa cele 5 excursii la concertul Rihanna de la Budapesta, participantii la concurs pot castiga si unul dintre cele 100 de premii NIVEA Pure Effect – cel mai bun prieten in lupta cu impuritatile tenului – constand in cate un set NIVEA VISAGE Pure Effect si o cutie NIVEA Creme editie speciala Rihanna! NIVEA VISAGE Pure Effect include produse pentru tratamentul problemelor specifice ale tenului tanar, mixt sau gras: de la pori inchisi, ten lucios predispus la acnee si pana la cosuri si puncte negre. Aceasta este o gama eficienta de produse care contin extract de magnolie pentru a debloca porii astupati, a elimina impuritatile si a preveni reaparitia problemelor tenului, oferindu-i o rutina completa de ingrijire.

Regulamentul campaniei este disponibil gratuit pe: http://niveafriends.republika.ro/regulament.pdf.
Aici gasesti linkul direct catre aplicatie: http://www.facebook.com/NiveaRomania?sk=app_274563972583662.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.