80 de ani de legenda Electrecord in Romania!

80 de ani de legenda Electrecord in Romania!

In 2012 se implinesc 80 de ani de cand ELECTRECORD aduce muzica in casele tuturor romanilor si in avanpremiera pe 9 decembrie are loc la Sala Palatului Gala Premiilor ELECTRECORD - editia premii de excelenta.

Comunicat de presa Retail jobs

Electrecord, casa de discuri autentic romaneasca, ce pastreaza de 8 decenii sufletul si trairile tuturor romanilor pe discurile sale de vinil readuce pe scena cele mai importante voci din Romania.

In 2012 se implinesc 80 de ani de cand ELECTRECORD aduce muzica in casele tuturor romanilor si in avanpremiera pe 9 decembrie are loc la Sala Palatului Gala Premiilor ELECTRECORD - editia premii de excelenta.

Gala premiilor de excelenta organizata de ELECTRECORD este prezentata de vedeta TVR Iuliana Tudor si realizata in parteneriat cu TVR si Radio Romania. Fiind un eveniment in premiera, Gala Premiilor Electrecord reprezinta un tribut adus muzicii romanesti autentice, a celor mai importante inregistrari care au ramas inscrise in istoria muzicii noastre, dar care nu au mai fost aduse in atentia publicului de astazi.

Evenimentul are si o tenta educativa: cea de responsabilizare a noii generatii in spiritul valorilor adevarate. Intr-o epoca dominata de piraterie intelectuala si de internet ca forma predilecta de difuzare si comercializare a muzicii, este momentul sa ne intoarcem in timp, sa vedem de unde am pornit si sa dam credit adevaratelor valori.

Gala din acest an va avea doua sectiuni: folclor si muzica usoara la care vor fi premiati cei mai importanti artisti, oameni care in cariera lor au stabilit adevarate recorduri si nu in ultimul rand, evenimentul fiind dedicat vocilor de calitate ale muzicii romanesti menit sa repuna in drepturi valorile adevarate.

Artistii prezenti, cei mai multi dintre ei fiind si premiantii covorului rosu pe care Electrecord l-a intins in fata marilor stele ale muzicii romanesti din toate timpurile isi vor incanta publicul drag cu cele mai cunoscute melodii. In acelasi timp, Electrecord a pregatit si momente speciale dedicate celor 8 decenii de poveste muzicale, duete peste generatii, remember-uri ale celor care nu mai sunt printre noi sau chiar interpretarea unor hit-uri actuale in orchestratie clasica de romanta, vals sau big-band.

Premiile vor fi inmanate de artisti si personalitati publice care vor avea fiecare o poveste de spus despre cum cei carora le vor inmana trofeul le-au schimbat viata, i-au inspirat sau i-au ajutat cu muzica lor sa treaca mai usor peste diferite perioade din viata lor. Mai mult decat un eveniment monden si modern, Gala premiilor Electrecord a devenit un adevarat reper in lumea muzicala si asteptat cu interes atat de mass-media, cat si de ascultatorii muzicii de calitate.

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri