52% din consumatorii belVita iau micul dejun in fiecare zi

52% din consumatorii belVita iau micul dejun in fiecare zi
Kudika
9 Noiembrie 2011

Suntem incantati de numarul mare de consumatori belVita Start care au raspuns invitatiei de a participa la definirea culturii micului dejun prin contributiile lor la continutul cartii Mic Dejun 2.0.

Comunicat de presa

logo BelvitaConform unui sondaj realizat cu ajutorul fanilor belVita Start de pe pagina proprie de Facebook, 52% din cei care consuma biscuitii Belvita iau zilnic micul dejun.

Sondajul face parte din campania derulata de Belvita pentru realizarea continutului cartii - Mic Dejun 2.0, cu cel mai mare numar de autori din Romania.

La acest sondaj , realizat prin intermediul aplicatiei dedicate de pe pagina de Facebook a belVita Start au raspuns 795 de persoane. Dintre acestia, 52% dintre consumatorii belVita iau micul dejun zilnic, in timp ce alti 25% iau aceasta masa de 4-5 ori pe saptamana.

72.2% din consumatorii care iau micul dejun mai putin de o data pe saptamana sunt constienti de importanta acestei mese, insa declara ca nu o pot lua in fiecare zi. Principalele motive sunt lipsa timpului (57.94%) si absenta senzatiei de foame in acea perioada a zilei (38.10%), in timp ce 3.97% argumenteaza ca le este suficienta o gustare mica (covrig, saratele)

“Suntem incantati de numarul mare de consumatori belVita Start care au raspuns invitatiei de a participa la definirea culturii micului dejun prin contributiile lor la continutul cartii Mic Dejun 2.0. Rezultatele obtinute ne arata ca in prezent consumatorii din Romania sunt din ce in ce mai constienti de importanta primei mese a zilei si fac tot posibilul pentru a avea un regim alimentar echilibrat si sanatos” a declarat Maria Burnuz, Brand Manager Kraft Foods

Pe parcursul celor 4 saptamani dedicate culegerii de informatii de la consumatori, prin intermediul paginii de Facebook belVita Start fanii romani au postat 567 de retete proprii pentru mic dejun, definitii , asocieri neobisnuite pentru prima masa a zilei si au folosit aplicatiile dedicate de pe pagina pentru a vota retete de mic dejun sau a raspunde la sondajul despre obiceiurile de mic dejun ale romanilor.

Campania este urmata acum de etapa de validare a continutului, selectarea co-autorilor in baza criteriilor prezentate in regulamentul acesteia si lansarea oficiala a cartii Mic Dejun 2.0 in urmatoarea luna.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri