Setari Cookie-uri

Caliana by Catinca Roman, un nou showroom de fashion in centrul Capitalei

Caliana, cel mai nou showroom de fashion de lux pentru femei din Bucuresti, va comercializa in exclusivitate creatiile designerului Catinca Roman.

Situat in centrul Capitalei, pe bulevardul Primaverii, showroomul de moda Caliana by Catinca Roman, este un spatiu privat, cosy, elegant, cald si discret. Un loc conceput in asa fel incat clienta sa isi poata gasi exact obiectul vestimentar dorit si visat si sa poata primi sfaturi profesioniste despre cum sa-si alcatuiasca un look cat mai avantajos si atragator.

“In showroomul Caliana by Catinca Roman, clientele vor beneficia de servicii complete si personalizate: consiliere de look, modele unicat, crearea de tipare pe masura, posibilitatea de a alege dintr-o gama de materiale si culori extrem de variata, finisaje in maniera haute- couture, tesaturi unicat, accesorii personalizate, contact direct cu designerul”, declara Catinca Roman.

In showroomul Caliana by Catinca Roman, doamnele si domnisoarele vor gasi tinute de seara si de cocktail, precum si tinute de zi, elegante si rafinate, versatile, in culori vii, confectionate din materiale pretioase, finisate manual.

“Creatiile vestimentare expuse in showroomul Caliana by Catinca Roman se adreseaza femeii emancipate, realizata profesional, care nu se teme sa-si puna in valoare feminitatea, care nu se simte constransa de mentalitati inguste si isi doreste un look si un stil pe masura personalitatii sale”, spune Catinca Roman
showroom Caliana

Showroomul Caliana by Catinca Roman este deschis de luni pana vineri, intre orele 10-18.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.