Setari Cookie-uri

Caudalie te invita la o plimbare prin vita de vie

Te invitam sa alegi esenta care ti se potriveste din pachetele speciale de iarna, formate din parfum si gel de dus cu aceiasi aroma.

Comunicat de presa

Iarna aceasta rasfata-te cu prospetimea delicata a strugurilor si a florilor de vita de vie, ce invaluie aromele Caudalie! Te invitam sa alegi esenta care ti se potriveste din pachetele speciale de iarna, formate din parfum si gel de dus cu aceeasi aroma.

Produsele Caudalie se gasesc in toate farmaciile Centrofarm din Bucuresti si din tara.

Fleur de Vigne

Fleur de Vigne, calm si prospetime


Floarea pretioasa si delicata de vita de vie infloreste numai in primele zile ale verii. Sarbatorita in intreaga podgorie in timpul binecunoscutului "Festival al Florilor" ea declanseaza numaratoarea inversa a recoltelor care are loc 110 zile mai tarziu. Creatoarea acestui parfum a incercat sa surprinda farmecul florii pasagere de vita de vie intr-o esenta unica.

Ingrediente principale: grapefruit, mandarin, cedar, bergamota, floare de vita de vie, lemn de santal, Yerba Mate.

Pret recomandat pentru pachetul cadou, parfum & gel de dus: 97.99 lei


Zeste de Vigne, picant si vibrant


Zeste de Vigne Zeste de vigne este precum o plimbare de primavara prin inima unui crang inflorit. Un parfum radiant, generos si optimist, amintind de soarele de amiaza ce atinge arborii de portocal cu scantei minunate de lumina.

Ingrediente principale: lamaie, bergamota, ulei esential extras din portocala amara, mandarin, patchouli, muschi de copac.

Pret recomandat pentru pachetul cadou, parfum & gel de dus: 97.99 lei

Thé des Vignes, parfum de seara sentimental si misterios


The des Vignes Un parfum ce combina finetea boabelor de strugure si duritatea lemnului uscat al butucilor vitei de vie infloriti. Un parfum delicat, inspirat de amurg, acest moment magic cand raze calde de lumina palpaie la orizont inainte de a se indrepta catre celalalt capat al lumii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.