Setari Cookie-uri

Gerard Bertrand e distins cu Premiul de Excelenta IFWTWA Beverage Excellence Award

The International Food, Wine & Travel Writers Association (Asociatia Internationala a Jurnalistilor din Industria Alimentara, a Vinului si a Turismului) a acordat Premiul de Excelenta producatorului de vin Gerard Bertrand.

Comunicat de presa

Un nou premiu de excelenta este castigat de producatorul Gerard Bertrand, ale carui vinuri sunt importate in Romania exclusiv de catre Halewood International Premium Imports.

The International Food, Wine & Travel Writers Association (Asociatia Internationala a Jurnalistilor din Industria Alimentara, a Vinului si a Turismului) a acordat Premiul de Excelenta producatorului de vin Gerard Bertrand.

Gerard Bertrand a mostenit pasiunea de a crea vinuri si dragostea pentru regiunea Languedoc, din sudul Frantei, de la tatal sau, Georges Bertrand, un lider legendar al industriei vinului. Gerard duce mai departe mostenirea tatalui sau, viziunea lui fiind sa ridice regiunea Languedoc la pontentialul ei maxim, precum si aceea de a transforma compania intr-un nume de referinta a acestei regiuni. Prin achizitionarea in 2002 a castelului L'Hospitalet compania reusit sa dezvolte ecoturismul in aceasta regiune. Astfel, 200000 de turisti viziteaza anual domeniul si degusta vinurile de calitate ce poarta amprenta Gerard Bertrand.

Maralyn Hill, presedintele Asociatiei Internationale a Jurnalistilor din Industria Alimentara, a Vinului si a Turismului, a declarat: „Suntem mandri sa-i oferim acest premiu domnului Gerard Bertrand. El reprezinta standardul de profesionalism care caracterizeaza cel mai bine industria vinului, precum si cea a eco-turismului.”

Compania Gerard Betrand infiintata in anul 1992, este considerata una dintre cele mai importante pe plan european, fiind nominalizata anul acesta pentru a doua oara la categoria “cel mai bun producator de vin din Europa” din cadrul Wine Star Awards, competitie organizata anual de catre cea mai importanta publicatie din domeniu: Wine Enthusiast Magazine.

Compania Gerard Bertrand comercializeaza cinci sortimente de vin in Romania si anume: L’Hospitalet Cabernet, L'Hospitalet Sauvignon, Special Reserve Syrah, Special Reserve Viognier si La Forge.
vinuri Gerard Bertrand
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.