Setari Cookie-uri

Zambeste si toata lumea va zambi cu tine!

Pentru un zambet stralucitor si sanatos, care va atrage toate privirile, blend-a-med iti aduce noua pasta de dinti blend-a-med 3D White Luxe Healthy Shine care iti albeste dintii in doar 2 saptamani* si intareste smaltul.

Noua pasta de dinti blend-a-med 3D White Luxe Healthy Shine foloseste o tehnologie avansata de albire a dintilor pentru a-ti oferi un zambet sanatos si vizibil mai stralucitor. blend-a-med 3D White Luxe Healthy Shine indeparteaza pana la 80% din petele de pe suprafata dintilor in doar 14 zile si reface smaltul afectat datorita continutului de minerale esentiale.

periuta Oral B 3DWhite Luxe Iar daca la toate acestea adaugi si faptul ca blend-a-med 3D White Luxe Healthy Shine are un gust placut si iti ofera o senzatie de prospetime indelungata, nu-ti ramane decat sa daruiesti zambete celor din jur si sa primesti in schimb zambetul lor.

Pentru a oferi o protectie completa zambetului tau foloseste intreaga gama 3D White Luxe: periuta electrica ce ajuta la “lustruirea” suprafatei dintelui oferindu-i stralucire si apa de gura care lupta impotriva bacteriilor si iti improspateaza respiratia.

Pentru ca intotdeauna exista un motiv sa zambesti, poarta-ti cu incredere zambetul 3D White Luxe Healthy Shine si nu vei trece neobservata!

Pret recomandat:
blend-a-med 3D WHITE Luxe Healthy Shine – pasta de dinti – 15 RON
Oral B 3D WHITE Luxe Healthy Shine - apa de gura - 10 RON
Oral B 3D WHITE Luxe – periuta - 28 RON
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.