Setari Cookie-uri

Domestos iti ofera o arma dubla impotriva microbilor: Domestos Double Power

Domestos a creat pentru tine Domestos Double Power, un odorizant de toaleta modern care te ajuta sa pastrezi toaleta proaspata si curata pentru foarte mult timp. Astfel, nu o vei curata mai des decat este nevoie.

Comunicat de presa

Nu-i enervant cand toaleta emana un miros neplacut in ciuda eforturilor tale? O toaleta curata trebuie sa straluceasca si sa miroasa frumos.

De aceea, Domestos a creat pentru tine Domestos Double Power, un odorizant de toaleta modern care te ajuta sa pastrezi toaleta proaspata si curata pentru foarte mult timp. Astfel, nu o vei curata mai des decat este nevoie.

Noul Domestos Double Power este un odorizant de toaleta cecontine atat un lichidde curatare eficient ce indeparteaza murdaria organica, cat si o capsula de gel parfumata care improspateaza toaleta de fiecare data cand tragi apa. Pe scurt: arma ta dubla de la Domestos care dureaza pana la 230 de utilizari.

Lichidul dens din Domestos Double Power face o spuma abundenta si curata eficient chiar si sub marginea toaletei fara a lasa urme pe vasul acesteia. Astfel, suprafata toaletei ramane alba si stralucitoare.

Noile odorizante de toaleta Domestos Double Power se gasesc in hypermarketurile si supermarketurile din toata tara incepand cu 1 noiembrie, in trei variante de parfum: Ocean, Pin si Lavanda, la un pret atractiv special pentru tine.
Domestos Double Power
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.