Setari Cookie-uri

Parfumeria Createur 5 D'Emotion aduce in Romania celebrele bijuterii Catherine Michiels

Johnny Depp, Angelina Jolie, Brad Pitt, Scarlett Johansson, Orlando Bloom, Julia Roberts,Lenny Kravitz, Sandra Bullock, Sharon Stone,Uma Thurman, Nicole Kidman sau Gwyneth Paltrow sunt numai cateva dintre vedetele care au devenit adevarati ambasadori ai bijuteriilor semnate de Catherine Michiels.

Alexandra Paven a abordat-o pe creatoare dupa ce a studiat indeaproape segmentul bratarilor, in ideea de a le oferi clientilor cele mai noi tendinte in bijuteria casual si pentru a completa portofoliul de produse de nisa pe care le promoveaza Createur 5 D’emotion. „Am decis sa nu urmez trendul romanesc de a transforma nisa in comercial, asa ca in loc de a deschide alta parfumerie in Bucuresti, m-am hotarat sa incerc sa creez un stil de exprimare diferit. La inceputul anului am lansat Hobirama - un magazin conceptual cu branduri foarte creative: Aniel - marca icon pentru cunoscatori, celebrii balerini inspirati de pantoful de dans – Best Behaviour, Masnada sau Barbara i Gongini sunt cateva dintre marcile de nisa pe care le promovam. Ambele magazine se completeaza reciproc si se adreseaza direct cautatorilor de “comori” in materie de fashion” a incheiat Alexandra Paven.

Bratarile din colectia disponibila in Romania, realizate din argint, aur, diamante, turmaline si alte pietre pretioase si semipretioase au preturi cuprinse intre 90 si 300 EUR, dar clientii pot solicita si alte modele din colectiile CM, cu preturi la cerere.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.