Setari Cookie-uri

Oksana ArtLine Salon: Russian Hair&Beauty Salon

Oksana ArtLine Salon, se diferentiaza nu numai prin serviciile de top, realizate de specialistii pregatiti la Moscova, ci si prin atmosfera intima din cadrul salonului, prin ceaiul servit din samovarul traditional, dupa ritalul rusesc, muzica ruseasca si papusile Matrioska, care toate te imbie la relaxare, destindere, facandu-te sa uiti de lumea exterioara.

Modelare Corporala


Dintodeauna femeile au fost preocupate de aspectul fizic, iar pe langa vizitele la coafor, cosmetica, manichiura aleg sa apeleze si la tratamente corporale, din ce in ce mai recomandate pentru a obtine un corp perfect. La Oksana ArtLine Salon poti alege intre masajul anticelulitic, masaj cu miere, impachetari, drenaj limfatic si vacuum.

Sante Per Aqua


Terapiile de SPA create pentru a-ti reda starea de bine si echilibrul interior, iti vor tonifia, revitaliza si reda fermitatea pielii si musculaturii. La Oksana ArtLine Salon poti alege oricare de terapie: masaje de relaxare, masaje terapeutice, combinate, masaj capilar, prenatal, reflexoterapie, Shiatsu, Chi Nei Tsang, vinoterapie, impachetare cu alge marine si exfoliere.

Servicii pentru barbati


Studiile din ultimii ani demonstreaza faptul ca babatii sunt tot mai preocupati de imaginea lor. Oksana ArtLineSalon pune accent pe atentia acordata sexului masculin. Cel mai adesea barbatii solicita serviciile de frizerie, manichiura & pedichiura, insa Oksana Salon ii asteapta cu tratamente si proceduri special concepute pentru nevoile si cerintele lor, tratamente faciale, masaje si tratamente corporale.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.