Setari Cookie-uri

E timpul sa ne bucuram de lucrurile cu adevarat importante pentru noi!

In aceasta iarna, Starbucks te invita sa descoperi adevaratul spirit al Craciunului in momentele petrecute impreuna cu cei dragi!

Comunicat de presa

Perioada de final de an ne aduce multe momente de... asteptare: fie ca este vorba despre primii fulgi de zapada, de momentul deschiderii cadourilor, de indeplinirea celei mai fierbinti dorinte sau de venirea Craciunului!

Insa ceea ce conteaza cel mai mult, in aceasta perioada a anului, sunt momentele in care esti alaturi de cei dragi!

In aceasta iarna, Starbucks te invita sa descoperi adevaratul spirit al Craciunului in momentele petrecute impreuna cu cei dragi! Trebuie doar sa-ti gasesti timp pentru o intalnire cu prietenii la o cafea, iar Starbucks iti va pune la dispozitie atmosfera, bauturi speciale de Craciun, oferte promotionale si multe alte surprize delicioase.

Intra in cafenelele Starbucks si cauta cadourile perfecte pentru oamenii de langa tine. Alege obiectele speciale din colectia Starbucks de Craciun, in valoare de 60 de RON, si primesti in dar o bautura din partea casei! Oferta este valabila pana pe 30 noiembrie.

Bautura preferata a tuturor, Toffee Nut Latte, revine in cafenelele Starbucks in perioada Craciunului cu un gust cremos, dulce caramelizat de nuci proaspat prajite, intr-un amestec irezistibil de espresso fin si spuma catifelata de lapte, toate desavarsite de frisca proaspata si toppingul de caramel.

Lasa-te rasfatat de noua bautura aromata a sezonului, Cranberry White Chocolate Mocha! Espresso, icon Starbucks combinat cu lapte proaspat fiert si ciocolata alba, frisca si bucatele fine de tarta de afine cu zahar cristalizat de afine, pentru un gust desavarsit de vacanta.

In spiritul sezonului de iarna, Starbucks a pregatit pentru tine traditionalul Christmas Blend, o cafea robusta potrivita perfect cu specialitatile de Sarbatori.

Starbucks Christmas Blend este un amestec dulce acrisor ce imbina aroma boabelor de cafea din Asia-Pacific cu gustul bogat al cafelelor din America Latina si boabe maturate de cafea Sumatra. Starbucks Christmas Blend a devenit una dintre cele mai apreciate si cautate sortimente de cafea din intregul portofoliu Starbucks.

In plus, Starbucks iti aduce de Craciun, in editie limitata, Christmas Blend Espresso Roast – un amestec din cele mai pretuite sortimente de cafea, Starbucks Christmas Blend si semnatura Starbucks Espresso Roast in arta prajirii cafelei regandite special pentru a crea o traditie noua de Craciun.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.