Setari Cookie-uri

O piele ca de catifea pentru micutul tau, chiar si in timpul iernii, cu Nivea Baby Nutri Sensitive Cream

Protejati pielea bebelusului, aplicand crema NIVEA Baby Nutri Sensitive Cream pe fata, manute si picioruse. Aceasta hraneste si destinde pielea, pentru ca micutul tau sa se simta confortabil si sa se bucure de fiecare fulg de zapada.

Comunicat de presa

Se apropie iarna, iar acest lucru inseamna expunerea micutilor la diversi factori meteorologici agresivi, pielea lor fiind mai sensibila si mai subtire decat cea a adultilor. Din cauza temperaturilor scazute, a umiditatii si a vantului puternic, pielea se poate usca si inrosi, ceea ce poate determina chiar iritatii sau eczeme. Mai mult decat atat, hainutele groase menite sa ii protejeze de frig duc la uscarea pielii mai rapid.

ingrijire pentru bebelusi Cu toate acestea, frigul nu trebuie sa va impiedice sa iesiti la plimbarea zilnica de care cei mici se bucura atat de mult. Daca nu ninge sau ploua abundent si nu bate vantul prea puternic, atunci poti iesi cu bebelusul tau, avand grija sa il protejezi de frig si acordand o atentie speciala extremitatilor: nascul, barbia, urechile, obrajii si manutele.

Fata celui mic este cea mai sensibila zona la frig, inrosindu-se foarte repede. Cu toate acestea, acoperirea cu un fular nu este recomandata. De aceea este bine ca, inainte de plimbare, si pe langa respectarea rutinei zilnice complete, sa il protejezi pe cel mic cu o crema care formeaza o bariera impotriva factorilor de mediu.

Protejati pielea bebelusului, aplicand crema NIVEA Baby Nutri Sensitive Cream pe fata, manute si picioruse. Aceasta hraneste si destinde pielea, pentru ca micutul tau sa se simta confortabil si sa se bucure de fiecare fulg de zapada.

Nutri Sensitive Cream Crema hranitoare NIVEA Baby Nutri Sensitive Cream contine acizi grasi Omega-6, derivati din extract de primula. Crema nu contine alcool, coloranti sau parabeni, iar continutul de panthenol si untul de shea calmeaza pielea micutului tau, lasand-o moale si catifelata. Aceste ingrediente functioneaza intr-o perfecta armonie cu pielea sensibila si uscata a bebelusilor, refac stratul de lipide al pielii si o protejeaza in mod natural, conferindu-i un plus de protectie. Ingredientele existente in produsele NIVEA Baby Nutri Sensitive sunt certificate organic, produsele fiind create special pentru pielea uscata si sensibila a bebelusilor, in colaborare cu medici dermatologi si pediatri. Compatibilitate dermatologica testata.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.