Premier Luxury Mountain Resort: Cupa Secreta Internationala Premier pentru Jurnalisti

Premier Luxury Mountain Resort: Cupa Secreta Internationala Premier pentru Jurnalisti
Kudika
24 Noiembrie 2011

Vineri, 18 Noiembrie, Premier Luxury Mountain Resort si-a deschis portile unui grup de distinsi jurnalisti din Romania si Bulgaria, participanti la prima editie a Cupei Secrete Internationala Premier pentru Jurnalisti.

Premier Luxury Mountain ResortVineri, 18 Noiembrie, Premier Luxury Mountain Resort si-a deschis portile unui grup de distinsi jurnalisti din Romania si Bulgaria, participanti la prima editie a Cupei Secrete Internationala Premier pentru Jurnalisti.

Evenimentul este menit sa devina o institutie anuala, deschisa jurnalistilor din intreaga Europa si continand o serie de evenimente si momente pline de surprize. Experti ai serviciilor de inalta calitate si-au dezvaluit secretele oaspetilor, intr-o atmosfera cu adevarat de neuitat, cu muzica si gastronomie de inalta clasa.

Premier Luxury Mountain Resort este noul mandru membru al Small Luxury Hotels of the World. Hotelul este situat la poalele Muntelui Pirin si beneficiaza de un design impecabil, oferind oaspetilor servicii la cele mai inalte standarde necesare unui hotel pentru a fi face parte din liga de complexuri hoteliere sinonime cu luxul si unicitatea.

www.premiermountainresort.com
Bansko, Bulgaria

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri