Setari Cookie-uri

Wagner Arte Frumoase si Povesti prezinta: Maini inteligente

Intre 9 si 13 decembrie 2011, portile atelierului de portelanuri pictate manual Wagner Maison de la Porcelaine din str. Dr. Staicovici 19, se deschid pentru una dintre cele mai frumoase invitatii la deschiderea sezonului de cumparaturi de iarna

Comunicat de presa

Intre 9 si 13 decembrie 2011, portile atelierului de portelanuri pictate manual Wagner Maison de la Porcelaine din str. Dr. Staicovici 19, se deschid pentru una dintre cele mai frumoase invitatii la deschiderea sezonului de cumparaturi de iarna: "Maini inteligente", un eveniment-creuzet care gazduieste timp de 5 zile alaturi de brandul Wagner Arte Frumoase si Povesti unele dintre cele mai frumoase cadouri de sezon.

Designeri de nisa, artisti tineri si branduri excentrice ale gusturilor fine
– Kristina Dragomir (palarii si accesorii), Iuliana Vilsan (pictura si grafica), Portobello (creatii vestimentare), Nalia Varam (incaltaminte), Dadoo (aranjamente florale), Ana Wagner (pictura pe portelan si grafica) si Privileg Catering (arta culinara), vor prezenta, pe parcursul celor 5 zile de inceput de decembrie, la Wagner Maison de la Porcelaine, varfuri de colectie, obiecte de alint, produse de rasfat.

Maini inteligente Pentru cele 5 zile ale „Mainilor inteligente”, Wagner Arte Frumoase si Povesti a pregatit o colectie speciala de iarna: „Povesti cu zapada” – globuri si clopotei din portelan pictati manual, intr-o cromatica hibernala, „Bijuterii de seara” – inele, pandante, bratari din portelan fin, innobilat cu aur, platina pura, pietre semipretioase, cristale, „Visul ceaiului” - obiecte de portelan, destinate servirii ceaiului, decorate printr-o tehnica mixta de imprimerie si pictura manuala, „Paretare” – obiecte din portelan, cu motive lucrate manual inspirate din vechile tesaturi ale caselor taranesti. Vor fi incluse in prezentare si obiecte ale colectiilor anterioare la preturi speciale.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.