Setari Cookie-uri

Fanii belVita Start de pe Facebook co-autori ai cartii Mic Dejun 2.0

Mic Dejun 2.0 este o carte utila pentru oricine isi doreste un stil de viata sanatos, din care un mic dejun echilibrat, ce ofera vitalitatea necesara pentru prima parte a zilei, nu poate sa lipseasca.

Comunicat de presa

Kraft Foods Romania lanseaza cartea Mic Dejun 2.0, scrisa cu ajutorul fanilor belVita Start de pe Facebook. Un proiect unic pentru piata locala, Mic Dejun 2.0 prezinta micul dejun din perspectiva a 114 co-autori, care au contribuit la realizarea continutului acestei carti prin intermediul retelei sociale.

cartea Mic Dejun 2.0 “Mic Dejun 2.0 este o carte utila pentru oricine isi doreste un stil de viata sanatos, din care un mic dejun echilibrat, ce ofera vitalitatea necesara pentru prima parte a zilei, nu poate sa lipseasca. Acest proiect este lansat astazi datorita contributiei fanilor belVita Start care au raspuns invitatiei noastre de a defini impreuna cultura actuala a micului dejun, asa cum este ea influentata de stilul de viata modern. Le multumim tuturor consumatorilor care au raspuns pozitiv acestui proiect si ne-au trimis peste 500 de propuneri pe parcursul celor 4 saptamani de campanie”, a declarat Maria Burnuz Brand Coordonator Biscuiti Kraft Foods Romania.

belVita Start, singurul brand de biscuti special creati pentru micul dejun de pe piata din Romania, a lansat acest proiect neconventional in toamna acestui an, invitand consumatorii din Romania sa contribuie prin participarea la 10 concursuri de retete, utilizarea de aplicatii dedicate si relatarea experientelor memorabile legate de micul dejun – fiecare dintre ei implicandu-se astfel in acest demers de constientizare a importantei primei mese a zilei.

Continutul nutritional al retetelor furnizate de catre fanii belVita Start a fost analizat de catre doamna dr. Corina Zugravu, care a validat 288 de contributii, incluse in volumul lansat astazi.

Mic Dejun 2.0 cuprinde 10 capitole si 132 de pagini in cadrul carora cititorii pot descoperi mai multe despre:

• importanta si beneficiile micului dejun;
• obiceiurile pentru prima masa a zilei in intreaga lume;
• sfaturi utile pe care le pot aplica usor, pentru a avea un mic dejun echilibrat;
• curiozitati legate de prima masa a zilei;
• retete primite de la consumatori pentru un start echilibrat al fiecarei dimineti pentru diverse categorii de persoane, momente si ipostaze precum: copii, persoane sportive, indragostiti, pentru atunci cand sunt raciti, pentru o stare de spirit buna sau un weekend cu cei dragi, retete rapide si echilibrate sau propuneri de mic dejun la pachet, precum si retete de mic dejun descoperite in timpul calatoriilor sau care le-au definit copilaria;

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.