Setari Cookie-uri

Ofera cadoul perfect barbatului tau: cel mai avansat aparat de ras de la Gillette - Gillette Fusion ProGlide

Anul acesta te ajutam noi: ofera cel mai avansat aparat de ras de la Gillette, pe care il gasesti in pachetele special create pentru sarbatori, alaturi de gelul ProGlide si balsamul dupa ras ProGlide Balm.

Comunicat de presa

Cat de dificil a fost pana acum sa gasesti cadoul potrivit de sarbatori pentru el? Anul acesta te ajutam noi: ofera cel mai avansat aparat de ras de la Gillette, pe care il gasesti in pachetele special create pentru sarbatori, alaturi de gelul ProGlide si balsamul dupa ras ProGlide Balm.

Iarna aceasta, combina experienta personala legata de ce isi doreste barbatul tau cu experienta Gillette in materie de ingrijire personala a barbatilor si ofera-i posibilitatea de a arata si a se simti cat mai bine cu setul de produse Gillette ProGlide.

pachetul Gilette Poti opta pentru pachetul de Sarbatori ProGlide Perfect Shave care include cel mai avansat aparat de ras de la Gillette, in versiunea Power, cu vibratii, gelul de barbierit Gillette Fusion ProGlide (75 ml) si balsamul hidratant 3 in1 ProGlide Balm (50 ml).

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.