Botox Party la Targoviste

Botox Party la Targoviste
Kudika
6 Decembrie 2011

Femeile care isi doresc sa straluceasca de frumusete in timpul petrecerilor prilejuite de Sarbatorile de iarna stiu ca o tinuta deosebita este pusa in valoare de o piele catifelata, de un tonus bun si de un chip neted, fara nici o cuta.

Comunicat de presa

Un obicei in Statele Unite, un happening deja apreciat si solicitat de bucurestence, Botox Party ajunge pe 8 decembrie, in premiera, la…Targoviste.

Botox PartyFemeile care isi doresc sa straluceasca de frumusete in timpul petrecerilor prilejuite de Sarbatorile de iarna stiu ca o tinuta deosebita este pusa in valoare de o piele catifelata, de un tonus bun si de un chip neted, fara nici o cuta. Special pentru acestea, medicul primar in chirurgie plastic Ina Petrescu, in parteneriat cu centrul de infrumusetare Leda Beauty SPA (Calea Domneasca nr. 175) a pus la cale “Botox Party”, pe 8 decembrie, intre orele 16 -21, la Targiviste. In afara tratamentului injectabil complet cu toxina botulinica, participantele vor fi rasfatate cu tot felul de surprize.

Tratamentul cu Botox este cea mai usoara interventie nechirurgicala cu rezultate spectaculoase, un “rasfat” pe care orice femeie il merita. Efectul este de inseninare a fetei, creind un aspect relaxat, ca dupa o lunga vacanta. Un studiu efectuat de cercetatorii americani a aratat ca persoanele care au beneficiat de acest tratament sunt mult mai echilibrate si tonice, nemaiputandu-si exterioriza starile de manie sau furie. Efectul este insa reversibil dupa 5-6 luni, iar pentru mentinerea apectului neted al pielii este necesara o noua injectare.

Injectiile cu Botox sunt nedureroase intrucat se utilizeza un ac atraumatic si un volum mic de substanta, nefiind necesara anestezia. Pe zonele de piele injectare poate apare o roseata care dispare rapid. Se recomanda ca timp de 3 ore pozitia corpului sa nu fie culcata.

Dr. Ina PetrescuDr. Ina Petrescu este medic primar chirurgie plastica- microchirugie reconstructive, doctor in stiinte medicale si isi desfasoara activitatea in cadrul Clinicii de Chirurgie plastica- microchirurgie reconstructiva a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, precum si in privat in cadrul Spitalului “Sanador” si a cabinetului “Sabinelor Clinic”. In luna martie 2011 a devenit doctor in stiinte medicale, iar in iunie 201, medic primar.

Dr. Ina Petrescu este membru al Asociatiei Chirurgilor Plastici din Romania si al Colegiului Medicilor Bucuresti.

Accesul la “Botox Party” se face pe baza de inscriere la 0245 / 640 641

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri