Setari Cookie-uri

Nivea Romania continua parteneriatul cu SOS Satele Copiilor

In perioada 24 noiembrie - 31 decembrie, NIVEA - o marca pentru intreaga familie - deruleaza o campanie la punctul de vanzare prin care, pentru orice cutie de NIVEA Creme cumparata, compania va dona 1 leu pentru programele de prevenire a abandonului familial infantil sustinute de SOS Satele Copiilor Romania.

Si pentru ca a avea grija inseamna mult mai mult atunci cand se implica toata lumea, aceasta campanie include si o componenta online foarte puternica. In perioada 28 noiembrie – 28 decembrie, NIVEA va dona cate 1 euro pentru fiecare dintre fanii paginii de Facebook NIVEA Romania care vor folosi aplicatia „Familia NIVEA”.

Prin aceste activitati, NIVEA sprijina 100 de familii ce provin din cinci comune din Bacau – Racova, Girleni, Hemeius, Saucesti si Letea Veche – din dorinta de a le oferi celor 320 de copii un mediu prietenos si sigur in care sa se dezvolte, alaturi de sansa de a isi dezvolta pe deplin potentialul si de a trai vieti implinite, alaturi de familiile lor biologice.

„Am inceput acest parteneriat cu NIVEA anul trecut si ne bucuram de implicarea lor continua si anul acesta, pentru ca impreuna avem ocazia de a le oferi cat mai multor copii o copilarie adevarata. NIVEA este un brand de familie, un brand care iubeste oamenii, astfel incat parteneriatul cu SOS Satele Copiilor Romania vine ca o dovada a dorintei noastre comune de a face cat mai multe familii fericite”, a declarat Mirela Lavric, Director National SOS Satele Copiilor Romania.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.