Setari Cookie-uri

Atelier - Concurs de impodobit mini-brazi, pe 12 si 13 decembrie

CREATIVE ARTS (www.creativearts.ro) organizeaza luni si marti, 12 si 13 decembrie a.c., cu incepere de la ora 18:00, la Centrul Calderon (Str. J.L.Calderon, nr. 39, Sector 2, Bucuresti) atelierul - concurs "O, mini-BRAD frumos!".

Comunicat de presa

Creatorii celor mai frumosi mini-brazi vor fi premiati cu participari gratuite la ateliere de design vestimentar si accesorii hand-made, pictura si reciclare creativa

CREATIVE ARTS organizeaza luni si marti, 12 si 13 decembrie a.c., cu incepere de la ora 18:00, la Centrul Calderon (Str. J.L.Calderon, nr. 39, Sector 2, Bucuresti) atelierul - concurs "O, mini-BRAD frumos!".


Evenimentul se adreseaza copiilor si adultilor, tuturor celor pasionati de decoratiuni de brad si accesorii cu specific de Craciun, realizate de mana.

Toti participantii la atelierul - concurs "O, mini-BRAD frumos!" vor putea, timp de doua zile, sa invete de la trainerii Creative Arts cum sa creeze ornamente pentru bradul de Craciun din diverse materiale (textile, piele, hartie, lut, sticla, plexiglas) sau accesorii (nasturi, margele, piese de computer). Fiecare cursant va avea la dispozitie un mini-brad artificial si materiale pentru realizarea decoratiunilor pentru acesta.

Workshop-ul – concurs
organizat de Creative Arts, cu ocazia Craciunului, va fi structurat pe doua module.

Primul modul, desfasurat luni, 12 decembrie, cu incepere de la ora 18:00, va consta in proiectarea design-ului si realizarea unor decoratiuni de brad in stiluri diferite: elegant, vintage, pop-art, glam-rock sau romantic.

Pe parcursul celui de-al doilea modul, care are loc marti 13 decembrie, de la ora 18:00, tot la Centrul Calderon, cursantii isi vor putea dezvalui talentul creativ prin impodobirea, cu accesoriile realizate sau asamblate de ei, a bradutilor pusi la dispozitie de organizatori. Atelierul “O, mini-BRAD frumos!” este unul de tip concurs, pentru ca la finalul celui de-al doilea modul, pe 13 decembrie, a.c, trei dintre braduti, aceia declarati de catre traineri ca avand cel mai inedit design, vor fi premiati.

Premiile pentru cei mai creativi trei mini-brazi vor consta in participari gratuite la cursurile organizate de Creative Arts, incepand din 30 ianuarie 2012, la Centrul Calderon din Bucuresti.

Astfel, cele trei premii vor fi urmatoarele:
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.