Setari Cookie-uri

Tehnologii inovatoare pentru ingrijirea pielii de la Dove

Respecta un ritual zilnic de ingrijire, care sa ofere corpului tau atentia de care are nevoie in orice anotimp!

Comunicat de presa

Dove stie ca esti mai frumoasa atunci cand ai grija de pielea ta si crede cu tarie ca hidratarea zilnica este esenta pielii frumoase si sanatoase!

Dove Deeply Nourishing Respecta un ritual zilnic de ingrijire, care sa ofere corpului tau atentia de care are nevoie in orice anotimp!

Incepe ritualul tau de ingrijire prin curatarea si hidratarea pielii cu ajutorul gelului-crema de dus Dove Deeply Nourishing. Beneficiind de tehnologia Nutrium MoistureTM, cu actiune dubla asupra pielii – curatare delicata si hidratare in profunzime, gelul de dus Dove Deeply Nourishing ajuta la redarea frumusetii naturale a pielii.

Stiai ca... noua generatie de geluri de dus Dove cu tehnologia inovatoare Nutrium MoistureTM ajuta la refacerea si fortifierea barierei de protectie a pielii chiar in timpul dusului? Complexul unic contine agenti de curatare delicati ce reduc deteriorarea proteinelor din piele si agenti nutritivi precum glicerina si uleiul din seminte de floarea soarelui care se absorb complet hidratand pielea in profunzime (Stratum Corneum).

Essential Body Milk Dupa fiecare dus, foloseste o lotiune sau o crema de corp adecvata tipului tau de piele. Pentru pielea uscata, cea mai buna ingrijire este noul Dove Body Milk cu DeepCare Complex, un sistem imbunatatit ce contine cu 50% mai multa glicerina, pentru o piele catifelata si hidratare ce dureaza.

Stiai ca... Nicio alta lotiune nu patrunde mai profund in piele decat noile lotiuni nutritive Dove?

Sistemul unic DeepCare Complex contine agenti nutritivi proprii pielii, glicerina, ulei din seminte de floarea-soarelui si aminoacizi care ajuta la imbunatatirea aspectului pielii incepand din profunzime, pentru o piele frumoasa si catifelata mai mult timp.

Pentru ingrijire completa, nu uita de hidratarea mainilor! La fel ca si tenul, mainile sunt expuse permanent la frig, soare, variatii extreme de temperatura si diferite agresiuni zilnice, ceea ce poate duce in timp la descuamarea si iritarea pielii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.