Setari Cookie-uri

S-a lansat Lioness: Hidden Treasures - testamentul artistic al lui Amy Winehouse

Colectia de 12 piese, ce cuprinde cantece nemaiauzite pana acum, versiuni alternative al unor piese clasice, dar si cateva compozitii noi-noute ale lui Amy,

Comunicat de presa

A fost un privilegiu sa pot lucra cu Amy Winehouse! Cand asculti piesa “Body and Soul” realizezi ca este un testament al geniului sau artistic, al stralucirii sale demne de cei mai sinceri muzicieni pe care i-am cunoscut vreodata.” (Tony Bennett)

Dupa tragica ei disparitie din luna iulie a acestui an, cativa dintre producatorii si muzicienii care au lucrat indeaproape cu Amy Winehouse, printre care si Mark Ronson si Salaam Remi, au petrecut ceva timp ascultand inregistrari pe care Amy le-a facut inainte, in timpul si dupa lansarile albumelor “Frank” si “Back To Black”. S-a spus de catre toti cei care au lucrat cu Amy ca niciodata nu a interpretat acelasi cantec de doua ori la fel.

Mark si Salaam au realizat imediat ca au o colectie de cantece care erau un testament demn de Amy, atat ca artist cat si ca prietena celor doi producatori.

"Lioness: Hidden Treasures", al treilea album al lui Amy Winehouse, fara dubiu una dintre cele mai talentate, originale si iubite artiste care a aparut in muzica in ultimele decenii s-a lansat astazi la Island Records.

Colectia de 12 piese, ce cuprinde cantece nemaiauzite pana acum, versiuni alternative al unor piese clasice, dar si cateva compozitii noi-noute ale lui Amy, a fost alcatuita de catre partenerii sai Salaam Remi si Mark Ronson, intr-o stransa colaborare cu familia lui Amy, managementul si casa de discuri Island Records.

“Lioness: Hidden Treasures” se dovedeste a fi un omagiu meritoriu pentru artista si talentul sau, un memoriu al talentului sau extraordinar de compozitoare si interpreta.

Vorbind despre album, Mitch, tatal lui Amy, a spus:
“Am petrecut atat de mult timp alergand dupa Amy, neaproband-o, incat nu am realizat ce geniu era cu adevarat. Pana cand nu am stat, cu toata familia, si am ascultat acest album, nu am apreciat pe deplin maretia talentului lui Amy, de la cantece clasice de jazz, pana la cele hip hop, chiar mi-a taiat respiratia.
Piesa “Halftime”, pe care nu o ascultasem niciodata, este pur si simplu incredibil de frumoasa. Daca familia nu ar fi crezut ca acest album se ridica la inaltimea celorlalte (“Frank” si “Back To Black”),
nu am fi fost niciodata de acord sa fie lansat si credem ca va fi un tribut pe masura mostenirii muzicale a lui Amy.” (Mitch Winehouse)
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Decembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.