Setari Cookie-uri

LipoCryo - cea mai inovatoare si revolutionara tehnologie de remodelare corporala

Aparatul LipoCryo este inventia celor mai stralucite minti din cercetarea medicala estetica, ce reuseste sa inlocuiasca "liposuctia" cu criolipoliza - tehnica de inghetare ce actioaneaza asupra adipocitelor si remodeleaza corpul in totala siguranta.

„Procedura de inghetare a tesutului gras nu necesita incizii si anestezie, precum liposuctia, si nici injectarile care se realizeaza in cadrul altei proceduri de remodelare, numita mezoterapie. Nu este necesara internarea si nu implica niciun disconfort pentru persoana care apeleaza la ea, asa incat, in timpul procedurii, se poate citi, asculta muzica si chiar dormi. De asemenea, nu implica nicio perioada de recuperare. Persoana in cauza poate reveni la activitatile obisnuite, inclusiv la exercitii fizice, imediat dupa terminarea sedintei” a mai explicat Andreea Iftimie.

Spre deosebire de alte proceduri de slabit, criopoliza nu este deloc dureroasa, pacientii simtind o tensiune usoara din cauza efectului vacuumului alaturi de o senzatie locala de frig, mai ales la inceputul procedurii. Dupa sedinta roseata cauzata de aparat poate dura cateva ore, rareori intalnindu-se cazuri cand s-a format un hematom ce s-a retras in cateva zile.

Pretul unei sedinte este de 150 euro zona mica, cum ar fi flancuri brate unde se foloseste cu aplicatorul mic si 250 euro pentru zone mai extinse unde se foloseste aplicatorul mare.

Vizionare placuta


Kudika
7 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.