Setari Cookie-uri

Pentru cei dragi, de la Beko

Beko este si anul acesta ajutorul de incredere al "Mosului". Astfel, pentru zilele de sarbatoare in care reusesti sa ai prietenii si familia langa tine, Beko iti propune sa-i rasfeti cu o prajitura traditionala cu mere si nuci, un desert usor si plin de arome.

Comunicat de presa

Decembrie iar. Zumzetele de colinde de la fiecare colt de strada si mirosul de cozonac aburind ne anunta ca a venit vremea sa fim alaturi de cei dragi, sa impartim nu doar cadouri, dar si bucurii si ganduri bune.

prajitura cu nuci Beko este si anul acesta ajutorul de incredere al "Mosului". Astfel, pentru zilele de sarbatoare in care reusesti sa ai prietenii si familia langa tine, Beko iti propune sa-i rasfeti cu o prajitura traditionala cu mere si nuci, un desert usor si plin de arome. Beko iti recomanda sa coci prajitura timp de 50-60 de minute in cuptorul multifunctional OIM25701X, folosind functia de gatire lenta, si la sfarsit sa o servesti cu melasa de roscove. Reteta completa o gasesti pe www.gatesti-ingenios.ro, la sectiunea Solutii sanatoase, alaturi de alte sugestii culinare delicioase.

Vizionare placuta


Kudika
12 Decembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.