Setari Cookie-uri

Banca Comerciala Carpatica aduce pe piata romaneasca un produs nou: MasterCard e-Smart Debit

MasterCard e-Smart Debit combina un card de debit și un token (dispozitiv de autentificare in mediul online de internet banking), fiind destinat utilizatorilor acestui serviciu pentru autentificare și pentru autorizarea tranzactiilor.

Cardul dispune de o tehnologie inovatoare care, prin apasarea butonului incorporat, determina generarea unui cod de securitate afisat pe ecranul acestuia, in mod similar unui token hardware.

Noul produs este unul de tip 2 in 1, indeplinind atat functia de card bancar, cat si cea de dispozitiv de autentificare de tip token.

Autentificarea si autorizarea platilor in sistemul BCC e-Smart se realizeaza in mod identic daca se utilizeaza un dispozitiv clasic, de tip token. Utilizarea acestui serviciu de internet banking ramane in continuare la fel de sigura, fiind implicate mai multe etape de autentificare.

Cardul este emis sub sigla MasterCard, care s-a implicat activ in studierea acestui nou tip de produs, tehnologia utilizata fiind testata cu mult timp inainte de a fi pusa la dispozitia consumatorilor. Cardul cu display si-a testat siguranta si calitatile, fiind in conformitate cu standardele ISO si a trecut de examenul impus de CSI (Card Security and Integrity).

Mai multe informatii despre aceste nou produs sunt disponibile pe site-ul bancii www.carpatica.ro, la sectiunea Persoane fizice > Carduri.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Decembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.