Setari Cookie-uri

Mini Cascaval Pane de la Delaco - gata in doar cateva minute!

Special creat pentru iubitorii de gustari calde, usor de preparat, Mini Cascavalul Pane de la Delaco poate fi gatit si fara ulei! Daca iti doresti sa faci preparatul mai deosebit, iti recomandam sa adaugi pliculetul cu sos de chilli din pachet.

Comunicat de presa

Cum poti sa prepari o masa delicioasa si hranitoare pentru familia ta, fara sa petreci ore intregi in bucatarie? Nimic mai simplu daca folosesti noul Mini Cascaval Pane de la Delaco, gata in doar 4 minute. Special creat pentru iubitorii de gustari calde, usor de preparat, Mini Cascavalul Pane de la Delaco poate fi gatit si fara ulei! Daca iti doresti sa faci preparatul mai deosebit, iti recomandam sa adaugi pliculetul cu sos de chilli din pachet.

Cascavalul este unul dintre cele mai consumate tipuri de branzeturi si este folosit in numeroase moduri – sendvisuri, preparate la cuptor, platouri reci. Gospodinele iscusite stiu ca, pentru a prepara cascaval pane, ai nevoie de un anumit tip de cascaval, taiat la o anumita grosime, iar asta nu este deloc usor. Acesta este motivul pentru care Delaco a creat Mini Cascavalul Pane, facut dintr-un cascaval cu o textura speciala, foarte elastica, in forma de mini-rotita de cascaval, care satisface chiar si cei mai pretentiosi consumatori.

Mini Cascavalul Pane de la Delaco este disponibil la raft in cutii de 150 de grame ce contin 6 bucatele de cascaval si un pliculet de 40 de grame cu sos de chilli pentru cei care prefera mancarea usor condimentata.
Se recomanda prepararea lui in tigaie, fara ulei. Desigur, se pot alege si variantele clasice de preparare – in friteuza timp de 1 minut, in tigaia cu ulei sau in cuptorul pre-incalzit. Un singur produs, patru feluri de a il gati, nenumarate combinatii in care poate fi servit.
cascaval pane
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Decembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.