Noul Twingo: Reintoarcerea la optimism

Noul Twingo: Reintoarcerea la optimism

Noul Renault Twingo prezinta o oferta bogata de personalizare la exterior si la interior care ii permite fiecaruia sa-si creeze "propria" masina, dupa chipul si asemanarea sa.

Comunicat de presa

Renault TwigoNoul Renault Twingo - comercializat incepand cu ianuarie 2012 - este primul vehicul cu noua identitate de design a Renault. Integrand elemente stilistice definitorii din punct de vedere vizual pentru toate modelele Renault de maine, afiseaza cu mandrie caracterul optimist, fidel spiritului Twingo. Design-ul frontal al noului Twingo continua traditia unui design foarte expresiv si atragator.

Noul Renault Twingo prezinta o oferta bogata de personalizare la exterior si la interior care ii permite fiecaruia sa-si creeze "propria" masina, dupa chipul si asemanarea sa.

Noul Twingo este o masina economica si, in acelasi timp, respectuoasa cu mediul inconjurator. Progresul constant facut de Renault in ceea ce priveste motorizarile si aerodinamica pozitioneaza Noul Twingo la cel mai bun nivel pentru vehiculele termice din punct de vedere al economiei de carburant si al emisiilor de dioxid de carbon. Twingo atinge valori record cu un consum mixt care porneste de la 3,2 l/100 km si doar 85 g de CO2 pentru motorul diesel de 1,5 dCi (disponibil in cursul anului 2012).

Noul Twingo este mai mult ca niciodata la un nivel de referinta in categoria sa prin posibilitatea de neegalat de a modula spatiul interior, ale carui dimensiuni sunt deja legendare, si prin diversitatea motorizarilor. Mereu gata sa iasa din oras, poate sa insoteasca si cei mai sportivi clienti pe circuit cu Twingo R.S. si Gordini R.S., care poarta sigla Renault Sport.

Prin calitatea proiectarii, atentia acordata in fabricatie la uzina din Novo Mesto (Slovenia) si fiabilitatea sa binecunoscuta, Noul Twingo dovedeste ca este conceput pentru a raspunde, cu succes, exigentelor unei tipologii foarte bogate de clienti.

Vizionare placuta


Kudika
16 Decembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri