Setari Cookie-uri

Magazinul Halewood - The Winery Outlet cu numarul zece deschis in Sibiu

Astfel, cel mai mare exportator de vinuri imbuteliate din Romania si unul dintre cei mai importanti producatori de vinuri de calitate superioara din tara noastra, va deschide in Sibiu magazinul propriu de vinuri, Halewood - The Winery Outlet. Acesta este situat la circa 50 de metri de Piata Mare, pe strada Avram Iancu nr. 20.

winery outlet "Deschiderea unui magazin in Sibiu face parte din planul nostru de extindere a retelei Halewood - The Winery Outlet. Cautam sa fim prezenti in toate orasele mari si sa ajungem la cat mai multi oameni. Suntem siguri de succesul acestui magazin, mai ales ca si magazinele deschise recent s-au bucurat de un mare capital de incredere din partea publicului”, a declarat Dan Muntean, director general Cramele Halewood.

Deschiderea oficiala a magazinului a avut loc joi, 15 decembrie, la orele 15:00. Spatiul comercial are o suprafata de 40 mp, din care 22 de mp sunt rezervati pentru vanzare.

Consumatorii vor gasi peste 300 sortimente de vin in magazin, atat vinurile produse de Cramele Halewood cat si vinuri de la cei mai importanti producatori din Europa, America, Australia si Africa, pe care Cramele Halewood ii reprezinta in Romania.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Decembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.