Principalul diferentiator al vinului "3 Fete Negre" este elementul de noutate adus de asamblarea aceluiasi soi de vin, pentru ca, dupa cum stim, de obicei cupajele se realizeaza din soiuri diferite. Aurelia Visinescu a ales rodul anilor 2007, 2008, 2009 pentru ca s-au dovedit extrem de generosi si spectaculosi pentru Fetasca Neagra.
Principalul diferentiator al vinului "3 Fete Negre" este elementul de noutate adus de asamblarea aceluiasi soi de vin, pentru ca, dupa cum stim, de obicei cupajele se realizeaza din soiuri diferite. Aurelia Visinescu a ales rodul anilor 2007, 2008, 2009 pentru ca s-au dovedit extrem de generosi si spectaculosi pentru Fetasca Neagra.
Potrivit dictonului care spune ca lucrurile bune necesita rabdare, procedeul de cupajare a vinului “3 Fete Negre” a fost unul indelungat. Astfel, timpul de baricare a fost de 8 luni. Acest experiment indraznet s-a concretizat intr-un vin cu aroma de pruna si ciocolata amara, cu gust plin, bogat si deosebit.
“Consumatorul este cel mai important pentru noi si de aceea venim in intampinarea dorintelor lui cu un vin special in perioada Sarbatorilor de iarna. Este un vin de sarbatoare, pe care l-am creat cu mult drag. Cifrele de business ne arata ca piata vinurilor se afla pe un trend favorabil, avand in vedere ca in 2011 a crescut segmentul vinurilor premium cu peste 200%, iar exporturile au crescut cu 35%. Sarbatorim un an bun prin lansarea “3 Fete Negre” si ne propunem si mai multe surprize in anul 2012”, a declarat Aurelia Visinescu.
Vinul premium “3 Fete Negre” face parte din gama ANIMA, colectia privata semnata de Aurelia Visinescu.
Asamblajul inedit va fi disponibil intr-o editie limitata de 2500 de sticle, iar distributia va fi exclusivista: un singur magazin specializat (Vinexpert) si un singur restaurant din Bucuresti, precum si cateva restaurante din cele mai mari orase.