Setari Cookie-uri

La Femme en rouge, un look chic si trendy pentru Sarbatorile de Iarna

Indiferent ca iti cumperi o rochie rosie, o geanta sau niste manusi, rosul te diferentiaza, in orice situatie.

Comunicat de presa

La Femme
en rouge

Rosul...culoarea pasiunii! Cu ocazia Sarbatorilor de Iarna iti recomandam sa ai curaj si sa investesti intr-o piesa de vestimentatie de culoare rosie. Indiferent ca iti cumperi o rochie rosie, o geanta sau niste manusi, rosul te diferentiaza, in orice situatie.

The little red dress pentru petrecerile din luna Decembrie

The little red dress, sau mai bine spus rochia rosie, e la fel de importanta in garderoba oricarei femei ca si the little black dress. In colectiile Marchesa, Versace, Lanvin sau Tommy Hilfiger pentru iarna 2011/2012, rosul a fost omagiat si celebrat prin rochii scurte si indraznete sau lungi si vaporoase.

Daca inca nu te-ai decis ce sa porti la petrecerile din luna Decembrie, te asiguram ca o rochie rosie este modul potrivit de a sarbatori. Fie ca alegi o rochie rosie scurta si indrazneata sau o rochie lunga vaporoasa si diafana din voal, ai curaj si poarta rosu! Vei fi ca o vedeta!

Inainte sa investesti intr-o rochie de culoare rosie, ai grija sa fie dintr-un material de calitate si sa “cada” perfect pe corpul tau. Rochii rosii deosebite poti gasi si in magazinul online www.lafemme.ro, trebuie doar sa cauti si sa iti alegi rochia de mult visata.

Accente rosii pentru un look chic and trendy pentru Sarbatorile de Iarna

Daca o rochie rosie e prea mult pentru tine, poti incepe sa porti tinute cu accente rosii. S-a demonstrat ca anumite culori iti induc stari de bine, iar rosul iti va da starea de spirit de care ai nevoie in zilele speciale ale lunii decembrie: optimism, curaj si independenta.

Hainele ne completeaza personalitatea si sunt cartea noastra de vizita, asa ca o bluza rosie te va prezenta ca pe o femeie sigura pe sine, inteligenta si indrazneata, dar nu in ultimul timp…ultra feminina. O bluza rosie este chic si trendy, in orice anotimp! Avantajul unei bluze cu accente rosii este ca poate fi purtata si cu o pereche de blugi skinny, pentru un look casual si cu o fusta scurta, pentru un look elegant.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Decembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.