Setari Cookie-uri

Fii o regina in noaptea de Revelion purtand accesoriile SophistiQueen

Zaysha iti propune noua colectie de accesorii SophistiQueen pe care o poti gasi in magazinul online www.zaysha.ro.

Comunicat de presa

Petrecerea dintre ani este unul dintre cele mai asteptate momente. Este ocazia noastra sa fim absolut stralucitoare si sa incepem Noul An in plina forma, alaturi de cei dragi si intr-un outfit cu totul si cu totul deosebit, de care ne vom aminti cu mandrie atunci cand rasfoim printre pozele de la petrecere.

Daca ai reusit deja sa iti gasesti rochia perfecta pentru cea mai lunga noapte din an, atunci cea mai grea parte a trecut si tot ce mai trebuie sa faci este sa gasesti accesoriile perfecte care te vor scoate din anonimat si te vor transforma intr-o aparitie memorabila. Zaysha iti propune noua colectie de accesorii SophistiQueen pe care o poti gasi in magazinul online www.zaysha.ro.

SophistiQueen, accesoriile perfecte pentru un Revelion stralucitor

SophistiQueen Este Revelionul, asa ca acum poti opta pentru acea tinuta unica, sofisticata si extrem de eleganta. Uita de rochiile banale si coafurile simple si pregateste-te sa fii o adevarata vedeta, venita direct de pe covorul rosu de la Hollywood!

Fie ca este vorba de rochia pe care o porti sau accesorii, alege texturi fine si delicate, cum ar fi dantela, tulle-ul si satinul. Acestea sunt prin definitie perfecte pentru o tinuta de seara si completeaza de minune o coafura eleganta.

Coafura este unul dintre cele mai importante elemente ale unei tinute reusite. In acest sezon se poarta buclele largi, bine definite, dar si cocurile extravagante.

Fara indoiala, cel mai important este sa te asiguri ca parul tau va rezista tuturor sesiunilor intense de dans din timpul petreceii, asa ca foloseste-te de agrafe pentru a da rezistenta coafurii tale. O agrafa cu dantela sau tulle va fi perfecta pentru o coafura eleganta si o poti gasi in magazinul online www.zaysha.ro.

Alege o agrafa in forma de trandafir rosu intens sau o agrafa din pene din noua colectie SophistiQueen by Zaysha, pentru a atrage atentia asupra coafurii tale si a fixa acel coc supradimensionat pe care te-ai chinuit o ora sa-l faci! Discreta, dar in acelasi timp foarte de efect, agrafa din pene este foarte usor de purtat si extrem de eleganta.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.