Kudika
20 Decembrie 2011

Blue Coffee Service, distribuitor autorizat al produselor Lavazza in Romania, lanseaza doua site-uri dedicate consumului de cafea acasa: www.bluecoffeeclub.ro si www.bluecoffeeshop.ro.

Comunicat de presa

Strauss Coffee ne invita la o ceasca de cafea cu constiinta

Daca iti doresti sa incepi diminetile cu un espresso autentic, revigorant, sau sa te bucuri, in dupa-amiezele de weekend, de preparate cremoase din cafea, acum ai la dispozitie cea mai simpla si prietenoasa metoda pentru a le obtine. Blue Coffee Service, distribuitor autorizat al produselor Lavazza in Romania, lanseaza doua site-uri dedicate consumului de cafea acasa: www.bluecoffeeclub.ro si www.bluecoffeeshop.ro. Distribuitorul Lavazza in Romania raspunde, astfel, cerintelor consumatorilor care cautau o modalitate practica si rapida de a beneficia de calitatea exceptionala a produselor Lavazza.

Site-ul www.bluecoffeeclub.ro contine informatii complete despre sistemul inovator Lavazza BLUE (Best Lavazza Ultimate Espresso), compus din aparate si capsule pentru espresso, si te ghideaza pentru a primi un aparat spre utilizare gratuita, in comodat, in schimbul unui consum minim lunar de capsule. Service-ul si intretinerea aparatelor Lavazza BLUE sunt de asemenea gratuite, in baza contractului de comodat.

Lavazza EP Crema&aroma capsuleAvantajele sistemului BLUE sunt capsula sigilata, care mentine cafeaua intr-o atmosfera controlata, pastrand aroma si prospetimea pana in ceasca si siguranta sistemului, care garanteaza un rezultat perfect la fiecare utilizare. Fiecare capsula de cafea Lavazza contine exclusiv cafea naturala, de cea mai buna calitate, in mixuri diferite de sortimente arabica si robusta care ii dau nuantele de gust. Pastrata in capsula, cafeaua este ferita de mediul extern si isi pastreaza perfect proprietatile. In plus, ea are gradul de macinare ideal si este dozata in cantitatea optima pentru a obtine, in fiecare ceasca, espresso-ul perfect.

www.bluecoffeeshop.ro
propune o gama diversa de solutii dedicate iubitorilor de cafea, de la sistemele Lavazza Espresso Point, compuse dintr-o gama de aparate cu un design practic si atragator si capsule de cafea aromata, pana la espressoarele Saeco, care pot fi comandate alaturi de cafea Lavazza boabe, pentru a obtine cel mai proaspat si aromat espresso. Toate produsele disponibile pe www.bluecoffeeshop.ro sunt destinate exclusiv vanzarii si pot fi achizitionate direct de pe site.

S-a lansat Kafune, cafeaua care-ti pune pe birou exuberanta Braziliei
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: