Eucerin lanseaza www.eucerin.ro - afla mai multe despre pielea ta direct de la specialisti

Eucerin lanseaza www.eucerin.ro - afla mai multe despre pielea ta direct de la specialisti

Acesta pune la dispozitia consumatorilor, medicilor si farmacistilor din Romania expertiza sa de peste 100 de ani, in cadrul unui website care raspunde cerintelor de informare in legatura cu produsele Eucerin si cu diverse subiecte legate de patologia pielii, la cele mai inalte standarde medicale.

Comunicat de presa

Eucerin - expertul in stiinta si sanatatea pielii ce ofera solutii pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru cea cu probleme - a lansat site-ul oficial www.eucerin.ro. Acesta pune la dispozitia consumatorilor, medicilor si farmacistilor din Romania expertiza sa de peste 100 de ani, in cadrul unui website care raspunde cerintelor de informare in legatura cu produsele Eucerin si cu diverse subiecte legate de patologia pielii, la cele mai inalte standarde medicale.

Avand o experienta de peste 100 de ani in tehnologii cosmetice si tratamente terapeutice de ingrijire a pielii si fiind intotdeauna la curent cu cele mai recente descoperiri din domeniul dermatologiei, datorita stransei colaborari cu dermatologi de renume, Eucerin le ofera acum consumatorilor romani informatii de interes despre obiectul principal al cercetarilor sale – pielea – direct pe site-ul www.eucerin.ro. Astfel, acestia pot afla informatii despre structura pielii, influenta razelor solare, alaturi de sfaturi utile despre ingrijirea pielii si detalii despre diferitele tipuri de afectiuni dermatologice, oferite de specialisti in domeniu.

Stiind cat de importanta este alegerea produselor potrivite, in functie de tipul de ten si de problemele specifice cu care se confrunta, site-ul pune la dispozitia vizitatorilor sai date relevante despre fiecare produs Eucerin, disponibil in portofoliul local. Produsele sunt prezentate din perspectiva specialistilor in dermatologie si ofera solutii pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru cea cu probleme dermatologice.

www.eucerin.ro
include si o rubrica de contact, unde vizitatorii pot adresa intrebari, acestia avand, de asemenea, posibilitatea de a deveni membri in clubul Eucerin: se pot inscrie pentru a primi newsletter-ul Eucerin, care include atat noutati despre brand cat si informatii de interes despre ingrijirea pielii.

Vizionare placuta


Kudika
20 Decembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri