Comunicat de presa

Cum se poartă hainele din piele în toamna aceasta aceasta

"Natura ne ofera tot ceea ce avem nevoie pentru a ne pastra sanatatea!"

Gel de dus cu primrosePornind de la aceasta convingere, Sebastian Kneipp (1821-1897), un renumit calugar german, a valorificat proprietatile apei cu efecte spectaculoase pentru sanatatea organismului. Ulterior, aceste terapii au fost imbunatatite de catre specialistii Kneipp de-a lungul a peste 100 de ani si au fost transformate in adevarate experiente sezoriale. Acestea fac ca momentul baii sa devina o oaza spirituala care confera o stare interioara de bine intregului organism.

Recent Kneipp a lansat o gama speciala dedicate pielii sensibile si uscate. Mai ales in timpul iernii pielea foarte uscata are nevoie de o ingrijire speciala, iar noile produse de la Kneipp cu extracte naturale de Primrose au un efect calmant si de hidratare asupra pielii.

Gelul de dus cu Primrose curata delicat si protejeaza pielea . Lotiunea de corp calmeaza pielea iritata, ajutand-o sa isi recapete elasticitatea si catifelarea. In plus, continutul de uree de 10% asigura o hidratare intensa.

Vino in farmaciile Help Net si descopera linia completa de ingrijire a corpului de la Kneipp si delecteaza-te cu esente naturale ce iti vor rasfata simturile.

Geci de piele pentru sezonul toamna/iarna 2016, la preturi mici!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: