Setari Cookie-uri

Inceputuri imaculate cu Arctic

Arctic are si in 2012 cele mai bune solutii de economisire a timpului si iti propune o noua masina de spalat, Arctic AF1200A+.

Comunicat de presa

Prospetimea pe care o aduce fiecare inceput de an vine intotdeauna la pachet cu ganduri pozitive si planuri grandioase. Ca sa-ti poti indeplini obiectivele propuse, ai nevoie de cel mai important aliat, pe care il cautam neincetat cu totii: mai mult timp liber.

Arctic are si in 2012 cele mai bune solutii de economisire a timpului si iti propune o noua masina de spalat, Arctic AF1200A+. Cu un design modern, dominat de accente silver, masina beneficiaza de un program cu totul inovator: Express 14 minute. Astfel in mai putin de un sfert de ora, hainele tale preferate vor fi imaculate si pregatite sa iti ofere prestanta la intalnirile de afaceri importante si o atitudine cool la petrecerile cu prietenii.

Pentru si mai multa eficienta, masina de spalat Arctic AF1200A+ beneficiaza de un program special care permite programarea pornirii cu pana la 19 ore intarziere, functia fiind foarte utila mai ales daca masina este folosita in intervalele orare cu tarife reduse la energia electrica.

Totodata, situata intr-o clasa de eficienta energetica superioara: A+, noua masina de spalat Arctic are un consum redus de energie si beneficiaza de un senzor de ajustare automata a volumului de apa, in functie de cantitatea si tipul materialelor spalate, toate acestea optimizand performantele de spalare.

Organizeaza-ti noul an alaturi de Arctic!

Masina de spalat rufe Arctic AF1200A+


Caracteristici tehnice
Control electronic LED Arctic AF1200A+
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.