Setari Cookie-uri

Dove Winter Care, noile produse de ingrijire speciala a pielii - editie limitata, de iarna

Temperaturile scazute, vantul si aerul uscat pot afecta pielea, care are nevoie de ingrijire speciala si un plus de hidratare. Dove iti aduce in dar prima editie limitata Dove Winter Care (gel de dus, lotiune de corp, crema de corp), special creata pentru ingrijirea pielii in anotimpul rece.

Gelul de dus nutritiv Dove Winter Care, cu o formula ce contine tehnologia inovatoare Nutrium Moisture™, curata delicat si hidrateaza pielea in profunzime. Astfel, pielea ta va fi fina si catifelata chiar din timpul dusului.

Foloseste dupa dus lotiunea de corp nutritiva Dove Winter Care. Avand la baza sistemul unic DeepCare Complex, cu nutrienti proprii pielii si uleiuri esentiale, lotiunea de corp Dove Winter Care hraneste in profunzime (Stratum Corneum), pentru o piele frumoasa si catifelata toata iarna.

Crema de corp nutritiva Dove Winter Care cu agenti de hidratare intensivi se absoarbe rapid in piele, fiind potrivita pentru folosire zilnica. Hraneste si catifeleaza pielea uscata, pentru o ingrijire intensiva toata iarna.

geanta pentru cosmetice Gel de dus Dove Winter Care – 19.27 ron
Lotiune de corp Dove Winter Care – 20.69 ron
Crema de corp nutritiva Dove Winter Care – 15.42 ron


Incearca gama Dove Winter Care si in noul set de cosmetice Dove Replenishing, la un pret special (51.12 ron). Vei primi CADOU o geanta pentru cosmetice!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.