Setari Cookie-uri

Gama bio Naturalift de la Melvita

Produsele contin texturi fine si confortabile adecvate pentru toate tipurile de ten matur. Gama este alcatuita din trei produse: crema pentru redarea tineretii tenului, ser concentrat de reintinerire si crema pentru ochi si buze.

Comunicat de presa

In luna februarie, Melvita vine in intampinarea clientilor interesati de produse organice cu gama Naturalift - o gama anti-imbatranire care utilizeaza beneficiile celulelor native provenite din seminte si radacini, pentru corectarea ridurilor, a lipsei de fermitate si luminozitate. Produsele contin texturi fine si confortabile adecvate pentru toate tipurile de ten matur. Gama este alcatuita din trei produse: crema pentru redarea tineretii tenului, ser concentrat de reintinerire si crema pentru ochi si buze.

MELVITA NATURALIFT CREMA BIO DE INTINERIRE 50 ML
Crema bio de intinerire Bogata in ingrediente active, aceasta crema atenueaza liniile fine si ridurile si are un efect de netezire imediat asupra pielii. Extractul hidratant de muguri de fag salbatic si din seminte de hibiscus revitalizeaza tenul si ajuta la reducerea ridurilor de expresie. Proteinele din nucile de argan asigura un efect imediat de intindere si netezire a pielii. Avand o textura placuta si usoara, aceasta crema lasa pielea catifelata, supla si neteda, cu un parfum discret de lemn de trandafir si muscata.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.