Setari Cookie-uri

SlimArt aduce in premiera in Romania aparatul minune Forma System

Clinica de infrumusetare si remodelare corporala SlimArt pune la dispozitia clientilor sai o tehnologie unica, sub forma unui aparat medical si estetic multifunctional, Forma System.

Comunicat de presa

Forma System este aparatul medical si estetic revolutionar, unic in Romania, care trateaza non invaziv o gama larga de probleme ale pielii, de la micoza unghiei si pana la diverse leziuni pigmentare si vasculare. Printr-o functie speciala, aparatul readuce cu succes tineretea si stralucirea pe chipul fiecarui pacient.

Clinica de infrumusetare si remodelare corporala SlimArt pune la dispozitia clientilor sai o tehnologie unica, sub forma unui aparat medical si estetic multifunctional, Forma System. Aparatul foloseste cinci aplicatoare diferite si mai multe tipuri de energie pentru a trata o gama variata de probleme ale pielii. Forma System, aparat conceput de compania Formatek, al carei fondator este inventatorul tehnologiei Velasmooth si Velashape, are mai multe aplicatii, printre care si epilarea definitiva cu IPL, tratarea micozei unghiei, a leziunilor pigmentare sau vasculare si rejuvenare faciala.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.