Setari Cookie-uri

Noul Vitamin Shake Acai & Wild Apple de la NIVEA Lip Care imbina placerea cu ingrijirea buzelor

Noul balsam de buze NIVEA Lip Care Vitamin Shake Acai & Wild Apple este imbogatit cu extracte naturale de fructe, oferindu-le buzelor tale aportul zilnic de vitamine, pentru buze matasoase si o culoare naturala.

Comunicat de presa

NIVEA Lip Care inaugureaza un nou capitol in ingrijirea buzelor si iti ofera nu numai ingrjire intensiva, culori pastelate si un aspect glossy, ci si un shake plin de vitamine! Noul balsam de buze NIVEA Lip Care Vitamin Shake Acai & Wild Apple este imbogatit cu extracte naturale de fructe, oferindu-le buzelor tale aportul zilnic de vitamine, pentru buze matasoase si o culoare naturala.

Vitamin Shake Acai & Wild Apple uneste doua lumi separate pana astazi: ingrijire si placere. Ingrijirea poate fi placuta, iar cu acest shake de vitamine de la NIVEA Lip Care buzele tale se vor bucura de o ingrijire cu adevarat exclusivista!

Let’s shake it! Daca iti doresti o combinatie discreta si eleganta careia sa nu-i lipseasca nota de prospetime si accentul fructat, alege NIVEA Lip Care Vitamin Shake Acai & Wild Apple – acesta chiar pare proaspat iesit dintr-un shaker. Balsamul este unic datorita combinatiei de culori, iar mirosul fructat de mar salbatic si fruct de acai te invaluie si te rasfata imediat ce desfaci capacul.

Care este secretul noului balsam de buze NIVEA Lip Care Vitamin Shake Acai & Wild Apple? Este vorba de o combinatie de ingrediente pretioase, care ofera buzelor sensibile o hidratare de lunga durata si le protejeaza impotriva uscarii.

Balsamul contine un mix de extracte naturale de fructe hranitoare care asigura un adaos concentrat de vitamina C si E, precum si provitamina B5, cunoscuta sub denumirea de dexpanthenol - vitamina frumusetii, care protejeaza pielea impotriva deshidratarii. Pe langa infuzia de vitamine, NIVEA Lip Care Vitamin Shake Acai & Wild Apple asigura o protectie optima impotriva efectelor razelor solare cu ajutorul factorului de protectie SPF 10.

Vitaminele C si E din compozitia balsamului Vitamin Shake Acai & Wild Apple de la NIVEA Lip Care reprezinta adevarate infuzii de energie pentru buzele ingrijite si pline de frumusete. Acestea neutralizeaza radicalii liberi si protejeaza pielea de radiatiile UV. Vitamina C stimuleaza productia de colagen si le confera buzelor un aspect matasos, iar vitamina E regleaza hidratarea pielii si sprijina regenerarea ei. Ce ti-ai putea dori mai mult pentru a avea grija de buzele tale si a-ti rasfata in același timp simturile?

Stiati ca?
Acaiul este un fruct provenit din padurile tropicale si este considerat printre cele mai eficiente mijloace de lupta impotriva radicalilor liberi, avand un continut ridicat de substante nutritive si ingrediente active.

NIVEA Lip Care Vitamin Shake Acai & Wild Apple – pret recomandat: 10,7 lei (disponibil in magazine incepand cu ianuarie 2012)

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.