Setari Cookie-uri

Simte puterea noului parfum Beyonce Pulse

Pregateste-te sa te lasi subjugata de puterea celui mai nou parfum din portofoliul Beyonce Parfums, care se lanseaza in luna ianuarie.

Notele acidulate de varf – floare de par, curacao albastru si bergamota glazurata – lasa loc aromelor din inima parfumului: orhideea Bluebird, delicatul Bujor si inmiresmata iasomie ce infloreste la miezul noptii. Notele finale ale lui Pulse sunt irezistibil de sexy: vanilie de Madagascar, calda si opulenta, mosc seducator si esente senzuale de lemn pretios.

Parfumierul Loc Dong povesteste despre sursele sale de inspiratie pentru acest parfum: "Am incercat sa surprind forta artistei Beyonce pe scena. Am reusit sa transmit energia aproape electrica pe care o impartaseste cu publicul, cu ajutorul unei supradoze de citrice. Profilul citric al rafinatului curacao da un efect de prospetime surprinzatoare in varf."

Cum arata Pulse


Realizata de renumitul fotograf de moda Lionel Gasperini, campania de print pentru parfumul Beyonce Pulse ne-o prezinta pe Beyonce intr-o rochie couture, cu o textura de metal lichid, inconjurata de raze luminoase.

Spotul TV pentru Beyonce Pulse TV a fost filmat de apreciatul regizor de videoclipuri Jake Nava, care a realizat legendarul videoclip pentru “Single Ladies” al lui Beyonce, dar si campania TV pentru Beyonce Heat. Spotul, editat de insasi Beyonce, ne-o arata strabatand un hol cu lumina iridescenta in timp ce pe fundal pulseaza primele acorduri ale single-ului care deschide ultimul ei album. Atunci cand trece pe langa coloanele luminoase, acestea se umplu de energia atingerii ei electrice si a muzicii. Cadrul final este al unei explozii de lumina orbitoare, insotite de vocea seducatoare a lui Beyonce, care, pe ritmul hipnotic al ultimei ei melodii, ne indeamna sa “simtim puterea” lui Beyonce Pulse.

Design de impact


Beyonce Pulse Unui parfum uimitor i se cuvine un ambalaj de impact, iar acesta este si cazul lui Beyonce Pulse: sticluta ultra-moderna in nuante albastre cromate te forteaza pur si simplu sa o tii la vedere. Asemenea unui cristal luminos, sticla tactila pare sa apartina unei alte lumi, ca si cum ar contine o sursa de energie abia descoperita si pazita cu grija. Cutia holografica a lui Beyonce Pulse straluceste in nuante de albastru si argintiu, radiind lumina si energie, ce tasnesc parca din marginea Universului.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.