Setari Cookie-uri

Cel mai nou parfum pentru barbati, inspirat de cea mai hip capitala electro: Berlin Playboy

Inspirat de noptile electro si cultura underground plina de culoare ale Berlinului, Berlin Playboy reprezinta echilibrul perfect dintre structura aromatica de tip clasic si efervescenta proaspata.

Design electro inovator

Ambalajul lui Berlin Playboy evoca scena muzicala underground berlineza, insa pastreaza in acelasi timp imaginea distinctiva Playboy. Verdele electric, ce aminteste de vitalitatea covarsitoare a acestui oras, creeaza un design tineresc.

Sticla verzuie si usor rotunjita a parfumului este infasurata intr-o panglica neagra care poarta insemnele grafice ale unui egalizator in verde electric. Peste toate acestea troneaza legendarul cap de iepure, care a trecut prin cateva transformari de inspiratie electro, care a primit toate accesoriile unui mixer de DJ. Tusa finala de stil este adaugata de capacul negru embosat cu faimosul logo cu capul de iepure.

Parfumul este intr-o cutie eleganta, dreptunghiulara, care completeaza perfect aspectul sticlei, cu acelasi design inspirat de muzica electro si cu logo-ul Rabbit Head pe post de DJ. Grafica in verde si argintiu se reliefeaza pe fondul negru, creand o impresie de masculinitate contemporana.

Vino la petrecerea perpetua de la Berlin! Apasa play!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.