Setari Cookie-uri

Cu noua gama Philips ProCare beneficiezi de mai mult stil si un par sanatos

Philips a creat gama ProCare - uscator si aparat de indreptat parul - care ajuta femeile ocupate sa se coafeze rapid si simplu, minimizand deteriorarea parului: mai mult stil, mai putine daune, un par sanatos.

Comunicat de presa

Marea atentie acordata de femeile moderne aspectului si ingrijirii le face uneori sa isi supuna parul unor adevarate "pedepse". 60% dintre femei folosesc cel putin o data pe saptamana o metoda de coafare pe baza de caldura si petrec in medie 30 de minute pe zi deteriorandu-si parul prin diverse metode. Ca rezultat direct al acestei cruzimi, 6 din 10 femei au parul deteriorat. De aceea, Philips a creat gama ProCare - uscator si aparat de indreptat parul - care ajuta femeile ocupate sa se coafeze rapid si simplu, minimizand deteriorarea parului: mai mult stil, mai putine daune, un par sanatos.

Este foarte important ca produsele pe care le folosim pentru coafat sa protejeze firul de par si sa ii mentina sanatatea.

Noua gama Philips ProCare permite femeilor sa isi usuce, indrepte, coafeze parul si sa isi retuseze coafura zilnic, in conditii de siguranta, pentru ca noile produse din gama - uscatorul si aparatul de indreptat parul - limiteaza deteriorarile provocate de caldura, in timpul coafatului. Acestea sunt dotate cu tehnologii avansate, precum Even Heat Distribution™ (EHD) and TempPrecision™Technology, care ajuta la minimizarea daunelor provocate de caldura sau factori mecanici asupra firului de par.

Iata cum iti poti realiza o coafura absolut fantastica, atat de simplu, cu gama Philips ProCare, in 6 pasi:



1. Aplica pe parul ud un spray cu protectie termica;
2. Usuca-ti parul cu uscatorul Philips ProCare, iar pentru netezire foloseste degetele sau o perie cu peri naturali;
3. Dupa ce parul tau este complet uscat, intinde fiecare suvita de par cu noul aparat de indreptat parul Philips ProCare;
4. Rasuceste parul dinspre ceafa spre crestetul capului si prinde-l astfel incat coada formata sa fie spre frunte, ca o bentita;
5. Netezeste parul si indreapta-l inca o data folosind aparatul de indreptat parul;
6. Impleteste parul si rasuceste coada prinzand-o spre varful capului.
Daca parul tau nu este suficient de lung, poti folosi extensii sau pur si simplu te poti juca cu suvita impletita prinzand-o intr-un alt fel, oricum iti va sta bine!

noul uscator de par Philips ProCare HP8260 Noul uscator de par Philips ProCare HP8260 iti mentine sanatatea parului. Este dotat cu tehnologie EHD care distribuie intotdeauna uniform caldura, chiar si la temperaturi ridicate, prevenind aparitia punctelor fierbinti. Acest lucru asigura protectie suplimentara, raspandind caldura uniform pe par si evitand temperaturile ridicate care iti pot afecta firul de par sau scalpul. De asemenea, aparatul beneficiaza de tehnologia ThermoProtect, oferind intotdeauna o temperatura optima.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.