Setari Cookie-uri

Un inceput de an fresh si smart, cu Beko

Si in 2012 Beko iti este alaturi la inceput de an si iti recomanda combina frigorifica No Frost Beko Smart Blue DBKEN 386 WD.

Comunicat de presa

Iata ca au trecut si sarbatorile incarcate cu povesti de iarna si preparate delicioase si ai inceput noul an plina de sperante si planuri marete. Dar cum pentru orice inceput trebuie facut un prim pas, da startul cu o curatenie zdravana si continua cu o rearanjare a spatiului din casa in functie de noua ta stare de spirit.

Si in 2012 Beko iti este alaturi la inceput de an si iti recomanda combina frigorifica No Frost Beko Smart Blue DBKEN 386 WD. Cu un volum brut generos de 355L, combina de la Beko este pregatita sa se “elibereze” de preparatele grele de Craciun si sa iti mentina proaspete legumele, fructele si preparatele care te vor ajuta sa scapi de kilogramele acumulate de sarbatori.

Combina face parte din noua gama de electrocasnice ingenioase Beko Smart Blue Line si dispune de functia Active Fresh Blue Light cu lumina albastra. Activa permanent in interiorul compartimentului de fructe si legume al frigiderului, lumina albastra mentine efectul de fotosinteza si pastreaza prospetimea si proprietatile nutritive, vitaminele fructelor si legumelor tale pentru mai mult timp. In plus, manerele si garnitura de etansare de pe usi contin aditivi speciali care previn formarea bacteriilor, pentru a-ti aduce un plus de prospetime si curatenie.

Alege Beko si incepe anul fresh si smart!

Combina frigorifica DBKEN386WD


Beko CARACTERISTICE TEHNICE
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.