Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!

Melkior 5Intr-o atmosfera plina de culoare, voie buna si distinctie, aseara, la ora 20.00, a avut loc inaugurarea Magazinului Melkior cu numarul 5, in Baneasa Shopping City, acolo unde se afla un spatiu al tuturor produselor de infrumusetare, branduri internationale pentru profesionisti si nu numai.

Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

Invitatii au putut vedea demonstratii live de make-up, manichiura si coafura, au testat noile produse si au lasat mesajele de felicitari si incurajari pe panoul de primire.

Dana RogozSi au savurat cocktailuri cu Chambord, Martini Sparkling, Martini Royale, TRUE 100% Natural Energy, Ginger si Tonic, apa Evian.

Printre invitatii care au venit sa-si creeze propria trusa de infrumusetare de la Melkior s-au aflat: Gabriela Szabo, Zsolt Gyongyossy, Dana Rogoz, Amalia Nastase si fiica sa, Tania Budi, Magda Palimariu, Corina Barladeanu, Ioana Maria Moldovan, Andreea Mihai, Cristiana Copos, Luana Ibacka, Daniela Constantin, Kristina Dragomir, DJ Arabu, Elena Dinu, Roxana Iliescu, Oana Giurgiu, Dana Sota.

taierea pangliciiDe la inaugurarea Magazinului Melkior nu a lipsit Andreea Esca, fiind alaturi de sotul sau, Alexandre Eram, atunci cand acesta a taiat panglica rosie. Iar in cadru s-a aflat si fiica lor in varsta de 11 ani, Alexia, cea mai incantata de delicioasele prajituri care au fost create in cromatica magazinului.

Evenimentul a fost transmis live pe Facebook.

Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: