Setari Cookie-uri

Noul gel de dus Nivea For Men Pure Impact

Noul gel de dus NIVEA FOR MEN PURE IMPACT are o formula inovativa cu particule albastre exfoliante pentru o curatare eficienta care ii asigura pielii hidratare si prospetime de durata.

Comunicat de presa

Dusul reprezinta un mod minunat de a incepe sau a incheia ziua. Barbatilor le place sa simta jetul de apa de dimineata, sau la sfarsitul unei zile grele de munca sau poate dupa un antrenament la sala de sport. Si asta pentru a-si detensiona muschii si pentru a face o pauza de la vietile lor agitate si stresante. Iar pentru ca dusul sa fie cu adevarat placut este important sa ai produsele de dus care ti se potrivesc.

Nivea for Men Pure Impact Noul gel de dus NIVEA FOR MEN PURE IMPACT are o formula inovativa cu particule albastre exfoliante pentru o curatare eficienta care ii asigura pielii hidratare si prospetime de durata. Astfel, acesta are un parfum revigorant masculin, atat pentru corp cat si pentru par, gelul transparent formand o spuma bogata si fina, pentru o experienta de dus desavarsita.

Pret recomandat: 11,81 lei (250 ml), 16,82 lei (500 ml)

Noua gama de geluri de dus NIVEA FOR MEN este atragatoare atat la exterior cat si in interior.

• La interior: tehnologia Hydra IQ - o hidratare mai eficienta
Odata cu lansarea gelului de dus NIVEA FOR MEN PURE IMPACT, NIVEA a introdus formula Hydra IQ in intreaga gama de geluri de dus NIVEA FOR MEN - o tehnologie unica ce ajuta la formarea de noi aquaporine. Aceasta tehnologie ajuta la hidratarea pielii, in acelasi timp oferindu-ti o stare generala de bine. Aquaporinele sunt canale microscopice care controleaza transferul apei din si in afara celulelor. Un numar ridicat de aquaporine asigura hidratarea chiar si in straturile profunde ale pielii. Rezultatul este o piele ingrijita si bine hidratata!

• La exterior, o noua forma: masculinitate si modernitate
Gama de geluri de dus NIVEA FOR MEN are acum haine noi. Astfel, gelurile de dus sunt acum mult mai usor de manevrat, iar datorita noului capac recipientele pot sa stea si invers astfel incat tu sa te poti bucura si de ultima picatura pentru un dus revigorant. Mai mult decat atat, gelurile de dus NIVEA FOR MEN se disting acum prin forma masculina adusa de ambalaj.

Pe langa gelul de dus NIVEA FOR MEN PURE IMPACT, gama de geluri de dus NIVEA FOR MEN include:
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.