Setari Cookie-uri

Noutati de la Peggy Sage

Noutati cosmetice de la Peggy Sage. Toate produsele sunt disponibile in magazinele Melkior sau pe www.melkior.ro.

Comunicat de presa

Noutati cosmetice de la Peggy Sage. Toate produsele sunt disponibile in magazinele Melkior sau pe www.melkior.ro.

anticearcan Anticearcan pentru o privire odihnita

Noul Anticearcan de la Peggy Sage confera un aspect radiant si o privire vizibil mai odihnita. Formula sa pe baza de vitamina E , recunoscuta pentru proprietatile sale anti-imbatranire, atenueaza cearcanele, ridurile si liniile fine din cauza conturului ochilor.
Pret 50 lei

Creion de ochi khol gri

O formula pe baza de Khol si Kajal, noul Creion de ochi de la Peggy Sage se utilizeaza pentru conturarea ochilor, oferind de asemenea o culoare intensa in interiorul pleoapei inferioare. Textura sa moale, matasoasa si de lunga durata defineste conturul ochiului si confera privirii stralucire si intensitate.
Pret 28,40 lei

Creion de ochi khol gri

Cum se aplica genele false corect

Cum se aplica genele false corect Stiti cum se aplica genele false corect astfel incat ochii sa aiba o privire seducatoare? Iata care este metoda magica: pentru aceasta operatiune simpla aveti nevoie de un aplicator de gene false, un adeziv pentru gene false si genele false. Puteti alege dintr-o bogata gama de gene false create de Peggy Sage: precious diamonds, cristal tears, regard suave, charming pearls, regard enflamme, sensuality, regard celeste, sophistication, regard elegant.

Mai intai se scurteaza genele false la dimensiunea pleoapei dvs. Dupa ce ati ajustat lungimea genelor false, prindeti-le de varf cu ajutorul Aplicatorului Peggy Sage. Aplicati un strat de lipici la baza genelor false. Fixati genele false direct pe pleoapa, cat mai aproape cu putinta de radacina propriilor dvs gene. Asteptati cateva secunde. Indepartati aplicatorul si ... gata! Ati obtinut un machiaj impecabil al genelor si o privire minunata.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.