Setari Cookie-uri

Nou! Persil Expert & Silan Royal

Performanta dovedita a noii game de detergent premium de rufe are la baza 6 enzime cu ajutorul carora, acum pot fi indepartate chiar si pete dificile, precum cele de fructe si gem.

Comunicat de presa

Persil Expert:
Detergentul compact inspirat de cerintele tale!


Convinge-te de performanta noului detergent compact Persil Expert, ce contine capsule inovatoare de indepartare eficienta a petelor. Performanta dovedita a noii game de detergent premium de rufe are la baza 6 enzime cu ajutorul carora, acum pot fi indepartate chiar si pete dificile, precum cele de fructe si gem.

In plus, datorita tehnologiei compactarii, noul Persil Expert are o eficienta sporita la spalare si iti aduce avantaje precum:

» utilizarea unei cantitati de detergent cu 20% mai mici fata de varianta Persil necompactata, pentru un ciclu de spalare. Acum, dozajul recomandat pentru detergentul pudra Persil Expert Compact este de 80 gr, in loc de 100 gr per ciclu de spalare.
» mai mult confort, prin diminuarea cu 20% a greutatii transportate si a spatiului necesar pentru depozitarea produsului.
» contribuirea la diminuarea impactului asupra mediului inconjurator, prin reducerea cu 20% a substantelor chimice si a materialelor folosite pentru productie, ambalare si transport ale detergentului.

Astfel, daca respecti instructiunile de dozare de pe ambalajul produsului, vei observa ca noul Persil Expert pastreaza acelasi numar de spalari si acelasi pret pe spalare ca varianta similara necompactata Persil*

In final, ca sa te bucuri la maxim de toate avantajele Persil Expert, iti recomandam sa respecti instructiunile de dozare de pe ambalajul produsului; sa incarci masina de spalat conform recomandarilor producatorului de electrocasnice si sa folosesti programe de spalare la temperatura scazuta.

Gama Persil Expert cuprinde 4 variante de detergent pudra (pentru rufe albe, pentru rufe albe cu parfum Silan, pentru rufe colorate cu parfum Silan si pentru piele sensibila cu Aloe Vera).
Pret recomandat: 23 lei (1,6 kg), 42 lei (3,2 kg), 62 lei (4,8 kg), 80 lei (6,4 kg)

* Persil Expert de 1,6kg este recomandata pentru 20 de spalari
(varianta Persil necompactata de 2kg)
Persil Expert de 3,2kg este recomandata pentru 40 de spalari
(varianta Persil necompactata de 4kg)
Persil Expert de 4,8kg este recomandata pentru 60 de spalari
(varianta Persil necompactata de 6 kg)
Persil Expert de 6,4kg este recomandata pentru 80 de spalari
(varianta Persil necompactata de 8 kg)
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.