Facelift pentru paltoane, o noua viata pentru hainele de iarna

Facelift pentru paltoane, o noua viata pentru hainele de iarna

CREATIVE ARTS organizeaza sambata, 28 ianuarie, a.c., cu incepere de la ora 11:00, la Ceainaria Serendipity (Str. Dumbrava Rosie nr. 12) atelierul "FACELIFT PENTRU PALTOANE".

Comunicat de presa

CREATIVE ARTS organizeaza sambata, 28 ianuarie, a.c., cu incepere de la ora 11:00, la Ceainaria Serendipity (Str. Dumbrava Rosie nr. 12) atelierul "FACELIFT PENTRU PALTOANE".

Evenimentul se adreseaza tuturor celor care vor sa dea o noua viata paltoanelor si sacourilor mai vechi si sa le aduca in pas cu noile tendinte din moda sezoanelor reci 2012.

Toti participantii la atelier vor invata de la trainerii Creative Arts cum sa creeze accesorii pentru piesele vestimentare de toamna-iarna si cum sa le aplice pe: trenciuri, paltoane, sacouri sau geci.

haine accesorizateFiecare cursant va avea la dispozitie trusele si materialele necesare (ace, papiote de diferite culori, nasturi, vopsea pentru textile, pensule, paiete, matasuri, dantela, stofe, piele, etc.) pentru realizarea unor aplicatii cu ajutorul carora o haina din sezoanele trecute poate reveni la moda.

Workshop-ul organizat de Creative Arts se va desfasura in stil britanic, astfel ca toti cei prezenti se vor delecta cu ceaiuri de diferite arome, oferite din partea casei.

Cursantii pot veni cu orice haina de toamna-iarna pe care vor s-o readuca in tendinte. Accesoriile vor fi create in functie de stilul fiecarei piese vestimentare adusa de participanti si in functie de cat de mult doreste posesorul hainei sa schimbe aspectul acesteia.

La finalul atelierului fiecare participant poate lua acasa paltonul cu tot cu accesoriile pe care le-a creat cu propria lui imaginatie si creativitate.

Costul atelierului “Facelift pentru paltoane” este de 50 de lei. Acest cost include toate materialele si accesoriile folosite de participanti.

Alte detalii:
• Atelierul se va desfasura la Ceainaria Serendipity (Str. Dumbrava Rosie nr. 12)
Varsta recomandata pentru participanti: intre 14 si 80 de ani
• Data limita de inscriere: 27.01.2012
Inscrierea si obtinerea de alte informatii se pot face, intre orele 10:00 si 20:00, prin e-mail sau telefon/gsm la: office@creativearts.ro / events@serendipity-tea.ro; 0722.233.114

Vizionare placuta


Kudika
23 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri