Philips lanseaza noi playere multimedia, extrem de performante

Philips lanseaza noi playere multimedia, extrem de performante
Kudika
25 Ianuarie 2012

Philips va ofera bucuria unei calitati ireprosabile a filmelor, muzicii sau fotografiilor, redate de pe internet sau din arhiva computerului personal direct pe televizor, fara niciun fel de conversie.

Comunicat de presa

Philips lanseaza pe piata romaneasca noile playere multimedia HMP5000/12 si HMP3000/12 care reprezinta solutia ideala pentru vizionarea si redarea pe televizor, in conditii de maxima calitate, a oricarui fisier, in orice format, direct de pe computerul dumneavoastra.

Certitudinea succesului Philips este data de calitatea incontestabila a produselor sale. Si de aceasta data, Philips va ofera bucuria unei calitati ireprosabile a filmelor, muzicii sau fotografiilor, redate de pe internet sau din arhiva computerului personal direct pe televizor, fara niciun fel de conversie.

Astfel, ati scapat de timp inutil consumat cu conversia fisierelor, cautarea programelor aferente pe internet si de toate problemele care intervin de obicei in astfel de cazuri. Lista formatelor redate este intr-adevar exhaustiva, cuprinzand printre altele: DIVX Plus HD, MPEG, MPG, MOV (MPEG 4, H264), ASF, FLV (640 x 480), MKV, M4V, JPEG, JPG, M-JPEG, PNG, TIF, TIFF, GIF, BMP, HD JPEG, Dolby Digital (DTS2.0), AAC, RA, OGG, MKA, MP3, WAV, APE, FLAC, DTS, LPCM, PCM, WMA (V9), IMP/MS ADPCM si WMA Pro.

Tot ce aveti de facut este sa apasati butonul Play al telecomenzii extrem de intuitive si de simple si aveti in fata ochilor, pe televizorul dumneavoastra o calitate cinematica ireprosabila, alaturi de un sunet de atmosfera incredibil de real. Cu dimensiuni absolut surprinzatoare (91 x 54 x 160 mm), HMP5000/12 - un model desavarsit in gama sa - sta excelent la capitolul conectivitate, avand sloturi pentru card SD/SDHC, USB si iesiri CVBS si analog audio L/R, Digital optical out, HDMI output, eSata. Acesta permite redarea continuturilor media de pe Hard Disk si are interfata Wi-Fi integrata, DLNA, cu raspuns in frecventa 30 - 20000 Hz.

Redati filme, muzica si fotografii pe televizorul dumneavoastra cu ajutorul unui card SD, a unui port USB sau Hard disk, in cel mai usor mod cu putinta!

Preturi:
Noul multimedia player Philips HMP5000/12 – 452 lei
Noul multimedia player Philips HMP3000/12 – 309 lei

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri