Kudika
25 Ianuarie 2012

Cu ajutorul oglinzii incorporate si a sistemului de iluminare LED, luciul de buze beautycycle Light Up poate fi aplicat chiar si in cele mai neprielnice conditii.

Comunicat de presa

Buze perfecte 3D: Amway prezinta colectia de luciuri de buze Artistry Signature Color Light Up Lip Gloss

Lip Gloss Light UpGama beautycycle se imbogateste cu un nou produs, luciul de buze Light Up. Acesta are ca elemente inovatoare oglinda incorporata si sistemul de iluminare LED si este ideal pentru reimprospatarea rapida a machiajului. Cu ajutorul oglinzii incorporate si a sistemului de iluminare LED, luciul de buze beautycycle Light Up poate fi aplicat chiar si in cele mai neprielnice conditii.

Conform unui studiu efectuat de beautycycle referitor la obiceiurile de aplicare a machiajului, circa 40% dintre femei au intotdeauna la ele un produs de machiaj precum luciul de buze.

“Orice femeie are nevoie de produse de machiaj de calitate, care s-o ajute sa realizeze un machiaj atragator si natural in cel mai scurt timp. Poate va grabiti sa intrati intr-o sedinta sau tocmai v-ati intors din pauza de pranz: multumita componentelor inovatoare din noul luciu de buze beautycycle va puteti reimprospata rapid machiajul, chiar in absenta luminii naturale”, a declarat Carena Zuleger, makeup artist si expert beautycycle.

In cele mai diverse imprejurari - in timpul zilei la birou, dupa-amiaza la cumparaturi sau seara in oras - reimprospatarea rapida a machiajului buzelor este importanta pentru orice femeie.

beautycycle Light-up Lip Gloss PassionExpertul beautycycle recomanda: „Femeile care prefera un machiaj accentuat al ochilor trebuie sa aleaga o nuanta discreta pentru machiajul buzelor, cum ar fi de exemplu Luciul de buze Light Up in nuanta Champagne. Aceasta nuanta arata perfect pe orice tip de ten, fiind ideala pentru un machiaj discret si natural de zi”.

Luciul de buze beautycycle Light Up este disponibil in trei nuante variate (Campagne, Glitz, Passion) potrivite pentru orice tip de machiaj si pentru orice ocazie.

Bucura-te de frumusetea verii cu noua colectie de machiaj ARTISTRY PACIFIC LIGHTS de la AMWAY

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: