Kudika
26 Ianuarie 2012

Filmul "W.E.", pentru care Madonna a fost regizor, co-autor si producator, urmeaza sa se lanseze in februarie.

Comunicat de presa

Motivul pentru care Madonna va pierde custodia fiului sau adoptat

WE coloana sonoraNominalizata la Globurile de Aur, coloana sonora a filmului “W.E.”, regizat si produs de Madonna, se lanseaza, in format digital, la Interscope Records pe 31 ianuarie.

Inregistrat la celebrele studiouri Abbey Road din Londra, cu o orchestra de 60 de muzicieni, dirijata de Terry Davies, materialul, ce include si piesa care a castigat Globul de Aur - “Masterpiece”, este compus si orchestrat de Abel Korzeniowski.

Filmul “W.E.”, pentru care Madonna a fost regizor, co-autor si producator, urmeaza sa se lanseze in februarie.

“W.E.” spune povestea unei femei americane divortate, Wallis Simpson (Andrea Riseborough) si a Regelui Edward al Angliei (James D'Arcy) care a abdicat pentru femeia pe care o iubea.

Este considerata una dintre cele mai bune povesti de dragoste ale secolului XX. Povestea este redata prin ochii unui newyorkez modern, Wally Winthrop (Abby Cornish).

Obsesia, in sensul general al cuvantului, a fost ceea ce m-a inspirat pentru W.E. – impulsul irational de a sacrifica totul pentru dragoste – o iubire care s-ar putea dovedi a fi doar o iluzie. Am vrut sa redau acele emotii puternice si conflictuale printr-o serie de teme, ce se repeta necontenit, penduland intre disperare sau durere si speranta sau bucurie”, a declarat Korzeniowski.

Pe langa magnificele compozitii ale lui Korzeniowski, soundtrack-ul include si piesa “Masterpiece”, interpretata de Madonna si compusa de artista impreuna cu Julie Frost si Jimmy Harry.

“Masterpiece” va fi inclusa si pe urmatorul album solo al Madonnei - MDNA, programat pentru lansare in aceasta primavara.

Madonna vorbeste pentru prima data despre Illuminati

Vizionare placuta


Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: